Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA Wall Printers zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Już możesz obejrzeć mural z glinoludami, ale nie w Bolesławcu
~~Ciemnoszara Pietruszka niezalogowany
18 września 2023r. o 9:47
Brawo, brawo to jest prawdziwa gliniada.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~tylko niezalogowany
18 września 2023r. o 10:13
~~Ciemnoszara Pietruszka napisał(a): Brawo, brawo to jest prawdziwa gliniada.

tylko dlaczego redachtóry piszą "postaci umalowane gliną" a nie glinoludy ?
~~Tymi niezalogowany
18 września 2023r. o 14:17
Byłem wczoraj widziałem jak ktoś nie wie co to za umalowany gliną na rowerze gość to nie ma bladego pojęcia kto to jest , raczej wspominają o świecie ceramiki i powiązaniu miast Z.G i Bolesławca ale nie personalnie o Panu N.
~~rysiek niezalogowany
18 września 2023r. o 14:46
~~Tymi napisał(a): Byłem wczoraj widziałem jak ktoś nie wie co to za umalowany gliną na rowerze gość to nie ma bladego pojęcia kto to jest , raczej wspominają o świecie ceramiki i powiązaniu miast Z.G i Bolesławca ale nie personalnie o Panu N.

Chyba nie byłeś w miejscu w którym jak co roku jest tzw główny punkt Gdzie Organizator Dyrektor Teatru GŁOŚNO I WYRAŻNIE MÓWI PRAWDZIWI GLINOLUDY Z BOLESŁAWCA PAPA GLINOLUD BOGDAN NOWAK I JEGO "DZIECI" zresztą jest ten komunikat mówiony przez całą drogę od ul.Konstytucji skąd co roku wyrusza Parada a Dyr prowadzi na ul. Konstytucji z Bogdanem Nowakiem robiło sobie wielu zdjęcia ze mną zrobiło z 10-15 osób Jest np Film Gazety Lubuskiej gdzie To jest nagrane nie wiem czy z tego roku jest /nie sprawdzałem/ ale z 2022 Tak
~~mieszkaniec niezalogowany
18 września 2023r. o 17:37
Jak to jest z tym że miasto gdzie narodziła się ta impreza nie ma swojego muralu a zamiast tego wymalowano tu jakiegoś covidowego anioła będącego symbolem pewnego zamordyzmu ?
~~Ciemnopomarańczowa Funkia niezalogowany
18 września 2023r. o 17:58
Jakby pan N... nie chciał tyle kasy to byłby w Bolesławcu a pazerny to straciło miasto i on..

~~Xxxx niezalogowany
18 września 2023r. o 18:00
Jakby pan N.. nie był taki pazerny nie chciał tyle kasy to by było w Bolesławcu , a tak miasto straciło i on stracił..
~~Brązowozłota Żurawina niezalogowany
18 września 2023r. o 18:53
~~Tymi napisał(a): Byłem wczoraj widziałem jak ktoś nie wie co to za umalowany gliną na rowerze gość to nie ma bladego pojęcia kto to jest , raczej wspominają o świecie ceramiki i powiązaniu miast Z.G i Bolesławca ale nie personalnie o Panu N.

Zobacz i nie piernicz:

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza