Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Na kogo z lokalnych kandydatów zagłosujesz 15 października w wyborach do Sejmu?

- SONDA
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
8 października 2023r. o 7:13
Zagłosowałem przed momentem na Palczewskiego 8 razy, Już ,już mijałem Pogodę ale mi odskoczył o 3 głosy .Dziwne.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Butelkowa Jeżówka niezalogowany
8 października 2023r. o 12:07
Nie dla Bezpartyjnych...nie dla Barczyka z naczepy ..
~~Posiwiały Zimowit niezalogowany
10 października 2023r. o 17:41
Radziu wypadł słabo przy dżentelmenie "co z czubka nie zrzuca"
~~Brunatnoceglasta Sałata niezalogowany
10 października 2023r. o 17:45
~~Butelkowa Jeżówka napisał(a): Nie dla Bezpartyjnych...nie dla Barczyka z naczepy ..

Teraz jeszcze zarządza ""prowokacja" za pozwoleniem Starosty Gabrysiaka...a może go nie ceniąc bo zależny śmieszek powiatowy jest od ratusziwego..
Super się dzieje według bezpartyjnych:(
~~Anna Żaliszowianka niezalogowany
12 października 2023r. o 16:09
Prowadzę swoją działalność z przetwórstwem zdrowej żywności. Podatki i rosnące koszty prądu mnie dobijają i jedyna sensowną opcją jaką widzę jest Konfederacja. Mają mój głos, Bosak świetny występ w TVP.
~~Blond Gazania niezalogowany
13 października 2023r. o 8:22
~~Anna Żaliszowianka napisał(a): Prowadzę swoją działalność z przetwórstwem zdrowej żywności. Podatki i rosnące koszty prądu mnie dobijają i jedyna sensowną opcją jaką widzę jest Konfederacja. Mają mój głos, Bosak świetny występ w TVP.

Nie martw się od poniedziałku prąd za darmo podatki minimalne benzyna po 2 zł.Tusk obiecuje to będziecie mieli.Raj na ziemi .
~~bazyliszek niezalogowany
13 października 2023r. o 8:51
zabraniali wchodzić do lasu , chcieli szczepić przymusowo obywateli , okradają nas z podatków , a wy na nich chcecie głosować? masakra. od 30 lat na tych samych.
~~Srebrnoszara Skimia niezalogowany
13 października 2023r. o 8:57
Bezpartyjni Samorządowcy mają mniej niż 2 proc.......na pisBIS nie zaglosuje bo nie lubie udawaczy
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.