Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Trzecia Droga w bolesławieckim Rynku
~~Gosc niezalogowany
27 września 2023r. o 21:23
~~Mateusz Mikołajewicz napisał(a):
Ktoś napisał: ~~anonim napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Trawiasta Słonecznica napisał(a): Czego nie robi się dla ego. Raz się było w SLD, teraz w PSL.... cóż zmienia się sposób myślenia wraz z układami i korzyściami. Wypchany na stołek- żeby odsunąć od przedszkola i robienia dymu.
Jedno z zadań wzmocnienie roli kobiet... ciekawe - bo wcześniej tego szacunki nie miał nawet do dzieci ... szynka zmiana taktyki . Tacy ludzie się nie zmieniają, tacy ludzie próbują się wgrać w otoczenie jak kameleon, biorą nogi za pas , gdy tracą korzyści tak jak to było w pewnym towarzystwie psychologicznym
...szynka..? zmiana taktyki?-polski jezyk trudny widac ze to pisała jakas..szynka.Polecam dokształcanie i leczenie psychozy zazdrosci.Znam osobiscie tego Pana i owa..szynka... niech wywaza tresc słów bo opinie komus poderwac jest łatwo no chyba ze ta osoba pisała o sobie?

Kochani Bolecnauci!
Chętnie każdemu bym odpisał na różne oskarżenia lub nawet pomówienia.
Nigdy nie kryłem się z tym, że działałem z FMS od 2010 roku, oficjalnie skończyłem wszelką działalność na "Opitza" w 2015 roku. Z tytułu bycia w tamtym środowisku nie uzyskałem żadnej korzyści - jednak był to okres organizacji debat międzynarodowych, koncertów poezji śpiewanej w Gminie Bolesławiec (które prowadziłem, a grał cudowny Poeticon), turnieju piłki nożnej etc.
Po i przed, mojej działalności na lewicy, był czas na współpracę z wieloma organizacjami społecznymi, wolontariaty na wydarzeniach/koloniach/koncertach/ i były tam między innymi: TPD, Fundacja Uniwersytet Dzieci, Ziemia Bolesławiecka, wolontariaty w SP4 w Bolesławcu.
W przedszkolu pracuje od samego początku jego powstania - 5 lat - nie ruszam się z tego miejsca, lubię ludzi którzy ze mną pracują i pracę z dziećmi. Wiele mi osobiście dała ta praca. Na pewno będę szanować i szanuję moje współpracowniczki i dzieci, które są dla nas w przedszkolu najważniejsze.
Podjąłem również współpracę z Marianem Haniszewskim przed ostatnimi wyborami samorządowymi i zostałem po jakimś czasie członkiem PSLu - którym jestem już 5 lat. To środowisko wybrało mnie na swojego prezesa po śmierci naszego lidera, to było trudne zdecydować się kontynuować pracę Takiego Człowieka, ale chcę to robić z sukcesem.
Prowadzę szkolenia w dużym centrum szkoleniowym, stale się dokształcam.
Wciąż pewnie nie jestem ideałem, ale może kiedyś będę blisko :) a tak serio wcale nie chcę nim być.

[/c Wielkie gratulacje. Wielki człowieku. Proszę zgłosić swą kandydaturę na prezydenta. Czas na zmiany. Dosyć kłótni i do przodu. Takich ludzi jak Pan mieszkańcy potrzebują. Dużo ludzi Pana zna i pójdą za Panem murem. Czasami ludziom zazdrość odbiera rozum cóż takie czasy...
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bolesławianka niezalogowany
28 września 2023r. o 9:57
Uczciwe zapytanie do Pani Sonii:
Czy prawdą jest, że sprzedała Pani kilka mieszkań w różnych miejscowościach zanim przyznano Pani mieszkanie w Bolesławcu?
~~Pinochet niezalogowany
28 września 2023r. o 10:36
Rozumiem,że każdy,choć nie ma szans na wybór posła,chce się pokazać,zaistnieć publicznie,ale co trzeba mieć w głowie,że startować do wyborów pod szyldem Holowni i Kosińska.Przeciez ich program to jest,cytując klasyka,typowa ciamciaramcia.Dla mnie obydwaj panowie byli wyraziści tylko wtedy,gdy domagali się obowiązkowych szczepień Polaków na pseudo pandemię.
~~Sonia niezalogowany
28 września 2023r. o 15:14
~~Bolesławianka napisał(a): Uczciwe zapytanie do Pani Sonii:
Czy prawdą jest, że sprzedała Pani kilka mieszkań w różnych miejscowościach zanim przyznano Pani mieszkanie w Bolesławcu?
przypadkiem zerknełam na ta strone dzieki osobie ktora mi o tym zasygnalizowała nie musze odpowiadac ale jestem w szoku ze ktos nie ma co do roboty i zadaje takie prywatne pytanie. poprostu głupie pytanie nie wiem w jakmi celu.jesli ktos zajmuje sie plotami.to juz nie mój problem.Ja nigdy bym nikomu pytan dot jego prywatnych swer nie zadała tym bardziej na forum osobe która osobiscie nie znam która nie .nie wiem w jakim celu miało by słuzyc owej zainteresowanej osobie by zadawac takie pytanie .oj ...nie wypada.polecam ABC porady co wypada a co nie.....i dedykuje utwór pt...Ada to nie wypada.....
~~Srebrnobiały Kuklik niezalogowany
28 września 2023r. o 15:24
~~Sonia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Bolesławianka napisał(a): Uczciwe zapytanie do Pani Sonii:
przypadkiem zerknełam na ta strone dzieki osobie ktora mi o tym zasygnalizowała nie musze odpowiadac ale jestem w szoku ze ktos nie ma co do roboty i zadaje takie prywatne pytanie. poprostu głupie pytanie nie wiem w jakmi celu.jesli ktos zajmuje sie plotami.to juz nie mój problem.Ja nigdy bym nikomu pytan dot jego prywatnych swer nie zadała tym bardziej na forum osobe która osobiscie nie znam która nie .nie wiem w jakim celu miało by słuzyc owej zainteresowanej osobie by zadawac takie pytanie .oj ...nie wypada.polecam ABC porady co wypada a co nie.....i dedykuje utwór pt...Ada to nie wypada.....

Rób jak Milioneusz Mordawiecki ,
~~Srebrnobiały Kuklik niezalogowany
28 września 2023r. o 15:25
~~Srebrnobiały Kuklik napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sonia napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Bolesławianka napisał(a): Uczciwe zapytanie do Pani Sonii:

Rób jak Milioneusz Mordawiecki ,

Przepisz na męża i finito.
~~fakt niezalogowany
28 września 2023r. o 15:27
no tak teraz kolej na p.Sonie wstydzcie sie zawistnicy widze ze nie mozecie przełknac.Kobieta która oddaje wam swoje trofea kiedy jestescie w potrzebie rozsławia was zamiast byc z niej dumni to wylewacie na nia szambo?zreszta juz nie tylko na nia.Przebudzcie sie-kochajcie blizniego jak siebie samego.kto dołki pod kim kopie ten sam w nie wpada
~~Spopielała Jagoda niezalogowany
28 września 2023r. o 15:42
kto pod kim dołki kopie
TEN AWANSUJE
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.