Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bezpartyjni przegrali z Tuskiem
~~Myszata Kosodrzewina niezalogowany
30 września 2023r. o 7:46
~~Myszata Kosodrzewina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Miodowa Mahonia napisał(a): Czy pan Donald Tusk będzie na rozprawie p. Romana Piotra
w Bolesławcu ?

Zapraszamy!!!
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Beżowobrązowa Ostróżka niezalogowany
30 września 2023r. o 8:11
~~Myszata Kosodrzewina napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Myszata Kosodrzewina napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Miodowa Mahonia napisał(a): Czy pan Donald Tusk będzie na rozprawie p. Romana Piotra
w Bolesławcu ?

Zapraszamy!!!

Czy redakcja mogłaby przeprowadzić transmisje on-line procesu Prezydenta Miasta?
~~Bolecnauta niezalogowany
30 września 2023r. o 8:15
Dziękujemy Szanownym Redaktorom za rzetelne informacje dzięki którym dowiedziałem się komu ufałem i co go czeka. i to przed wyborami. Jestem w szoku. Nikt by nie osmielil się nazwac owa ważna osobę.. kłamca oswiecimskim.? - widocznie są ku temu ważne dowody. Już jedna aferka wyszła przegrana w trybie wyborczym czyżby szykował się większy skandal?
~~Mieszkaniec niezalogowany
30 września 2023r. o 8:19
~~Beżowobrązowa Ostróżka napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Myszata Kosodrzewina napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Myszata Kosodrzewina napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Miodowa Mahonia napisał(a): Czy pan Donald Tusk będzie na rozprawie p. Romana Piotra
w Bolesławcu ?

Zapraszamy!!!

Czy redakcja mogłaby przeprowadzić transmisje on-line procesu Prezydenta Miasta?
bardzo a bardzo prosimy nie każdy może być na tej sprawie a sprawa bardzo ważna.
~~Zainteresowany niezalogowany
30 września 2023r. o 8:44
Czy przed samym trrminem sprawy będzie jakiś anons wielkiego formatu typu baner by przypomnac mieszkańcom? - wskazane. Pomysl z przeprowadzenia z przebiegu sprawy w trybie on linę jest fantastyczny wiadomo nie wszystkich moga wpuscic.
~~Łos niezalogowany
30 września 2023r. o 14:59
I będą przegrywać dalej nawet miska ryżu nie pomoże. być może już co niektórzy otworzyli oczy w tej... przystawce..Kolejna afera przed nami - czyż nie tak? Szymonie z plakatu?
~~Kasztanowatordzawy Floks niezalogowany
30 września 2023r. o 15:30
Stoi sobie naczepa tira /Citronexu?/z wielkim banerem Kamila Barczyka..w polu obok Olszyny...... kandydata do senatu z parti Bezpartyjnej

Odczytałem przekaz tego Flasha "wyprowadzę Was w pole"...:)))))(
~~Makowy Kleome niezalogowany
30 września 2023r. o 15:38
~~Bolecnauta napisał(a): Dziękujemy Szanownym Redaktorom za rzetelne informacje dzięki którym dowiedziałem się komu ufałem i co go czeka. i to przed wyborami. Jestem w szoku. Nikt by nie osmielil się nazwac owa ważna osobę.. kłamca oswiecimskim.? - widocznie są ku temu ważne dowody. Już jedna aferka wyszła przegrana w trybie wyborczym czyżby szykował się większy skandal?

a pamiętacie aferę jak nasz ''carewicz'' dostawał wiadomości od jakiegoś Adlera?
a że internet to taki swoisty Pegasus to namierzyli gościa i ciach ...
okazało się że ten ''orzeł'' to znany były redaktor jednej z bolesławieckich gazet...niejaki Krzysztof K.
a jakie to gazety wydaje się w naszym grajdołku? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza