~~Lawendowa Glicynia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szarozielony Rdest napisał(a): Mam pytanie czy kandydatka z przystawki Pis może kandydowac jeśli popiera Lgbt? - z tego co wiem to kościół nie ma nic wspólnego z tym tematem
Tak, to jedna ze zmyłek, tak samo jak nazwa partii bezpartyjni... Cwaniaczki
~~Lawendowa Glicynia napisał(a): Poza tym nie wiadomo czy baba od błyskawic i przekleństw faktycznie popiera LGBT, aborcję na życzenie i takie tam inne. Może to od początku była ściema dla lemingów co to za nią poszły... Zadanie wykonała. Tylko patrzeć jak jej ogarną robotę z jednej z miejskich jednostek...
~~Lawendowa Glicynia napisał(a): Poza tym nie wiadomo czy baba od błyskawic i przekleństw faktycznie popiera LGBT, aborcję na życzenie i takie tam inne. Może to od początku była ściema dla lemingów co to za nią poszły... Zadanie wykonała. Tylko patrzeć jak jej ogarną robotę z jednej z miejskich jednostek...
ramaj napisał(a): Myślałem ,że ten Barczyk ma więcej w głowie,szanowałem faceta za to zrobił dla tego nieszczęsnego szpitala.Po jaką cholerę mu to pójście w politykę ,umoczy się w gooownie i tyle.
~~Xyz napisał(a): Mam takie pytanie dwa potężne banery Barczyka usytuowane na naczepach samochodowych stoją przy drodze nr 94 koło cmentarza Kutuzowa w Bolesławcu i druga w Lubaniu .pytanie kto te zdezelowane naczepy bez świateł i rejestracji tam przyciągnął!
~~Lawendowa Glicynia napisał(a): Poza tym nie wiadomo czy baba od błyskawic i przekleństw faktycznie popiera LGBT, aborcję na życzenie i takie tam inne. Może to od początku była ściema dla lemingów co to za nią poszły... Zadanie wykonała. Tylko patrzeć jak jej ogarną robotę z jednej z miejskich jednostek...w wywozie nieczystosci jest etat