Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Bezpartyjni przegrali z Tuskiem
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
1 października 2023r. o 3:41
~~Lawendowa Glicynia napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Szarozielony Rdest napisał(a): Mam pytanie czy kandydatka z przystawki Pis może kandydowac jeśli popiera Lgbt? - z tego co wiem to kościół nie ma nic wspólnego z tym tematem

Tak, to jedna ze zmyłek, tak samo jak nazwa partii bezpartyjni... Cwaniaczki

~~Lawendowa Glicynia napisał(a): Poza tym nie wiadomo czy baba od błyskawic i przekleństw faktycznie popiera LGBT, aborcję na życzenie i takie tam inne. Może to od początku była ściema dla lemingów co to za nią poszły... Zadanie wykonała. Tylko patrzeć jak jej ogarną robotę z jednej z miejskich jednostek...

Koleś zrób obchód bo ci ten ochraniany śmietnik okradną .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Bladoczerwona Lawenda niezalogowany
1 października 2023r. o 3:43
~~Lawendowa Glicynia napisał(a): Poza tym nie wiadomo czy baba od błyskawic i przekleństw faktycznie popiera LGBT, aborcję na życzenie i takie tam inne. Może to od początku była ściema dla lemingów co to za nią poszły... Zadanie wykonała. Tylko patrzeć jak jej ogarną robotę z jednej z miejskich jednostek...

W punkt!
670
ramaj
1 października 2023r. o 12:45
Myślałem ,że ten Barczyk ma więcej w głowie,szanowałem faceta za to zrobił dla tego nieszczęsnego szpitala.Po jaką cholerę mu to pójście w politykę ,umoczy się w gooownie i tyle.
~~Bananowa Róża niezalogowany
1 października 2023r. o 12:55
ramaj napisał(a): Myślałem ,że ten Barczyk ma więcej w głowie,szanowałem faceta za to zrobił dla tego nieszczęsnego szpitala.Po jaką cholerę mu to pójście w politykę ,umoczy się w gooownie i tyle.

Polityka /........./tego miasteczka go osadziła.. Roman pobogloslawil...a umoczył szpital w kupie długów...I to ucieczka...
~~Burozielony Pieris niezalogowany
1 października 2023r. o 16:52
Mam takie pytanie dwa potężne banery Barczyka usytuowane na naczepach samochodowych stoją przy drodze nr 94 koło cmentarza Kutuzowa w Bolesławcu i druga w Lubaniu .pytanie kto te zdezelowane naczepy bez świateł i rejestracji tam przyciągnął!
~~Xyz niezalogowany
1 października 2023r. o 16:54
Mam takie pytanie dwa potężne banery Barczyka usytuowane na naczepach samochodowych stoją przy drodze nr 94 koło cmentarza Kutuzowa w Bolesławcu i druga w Lubaniu .pytanie kto te zdezelowane naczepy bez świateł i rejestracji tam przyciągnął!
~~Piwna Tawuła niezalogowany
1 października 2023r. o 17:10
~~Xyz napisał(a): Mam takie pytanie dwa potężne banery Barczyka usytuowane na naczepach samochodowych stoją przy drodze nr 94 koło cmentarza Kutuzowa w Bolesławcu i druga w Lubaniu .pytanie kto te zdezelowane naczepy bez świateł i rejestracji tam przyciągnął!

To wizja bezpartyjnego kandydata na senatora Kamila Barczyka ...z programu BEZPARTYJNYCH

Tzw Darmowy transport miejski :)

~~Siwa Jukka niezalogowany
5 października 2023r. o 11:37
w wywozie nieczystosci jest etat
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.