tyle że dużo gości siedzi pomimo takiego kawałka pracuje ma weselach i jak jest dobry zespół to 90 procent gości się baw już na pierwszym blok . Dzisiaj mało jest takich kapel co naprawdę grają bo lubią i robią to dobrze ja znam dwie ale nie potrzebują tu reklamy. Jak ktoś szuka dobrej kapeli to nie tu bo konkurencja jedzie po tych dobrych myślę że za dobre trzeba zapłacić dobrze a nie poniżej przeciętnej i jak ma kapela wolnych dużo bliskich terminów jest do d.....
tyle że dużo gości siedzi pomimo takiego kawałka pracuje ma weselach i jak jest dobry zespół to 90 procent gości się baw już na pierwszym blok . Dzisiaj mało jest takich kapel co naprawdę grają bo lubią i robią to dobrze ja znam dwie ale nie potrzebują tu reklamy. Jak ktoś szuka dobrej kapeli to nie tu bo konkurencja jedzie po tych dobrych myślę że za dobre trzeba zapłacić dobrze a nie poniżej przeciętnej i jak ma kapela wolnych dużo bliskich terminów jest do d.....
pusty nie jest ale luźny 1/3 jeszcze jest na fajce i się chłodzi na pewno ale nieważne wyraziłam swoją opinie w końcu mam do tego prawo a na weselach trochę się znam pozdrawiam wszystkie kapele i obsługę bo to ciężka praca. I dobra rada jak zespól dobry to reklama tu nie potrzebna bo zawsze znajdzie się ktoś kto głupoty napisze . ;) ;) ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.