Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
20 stycznia 2013r. o 8:11
~ napisał(a): pusty nie jest ale luźny 1/3 jeszcze jest na fajce i się chłodzi na pewno ale nieważne wyraziłam swoją opinie w końcu mam do tego prawo a na weselach trochę się znam pozdrawiam wszystkie kapele i obsługę bo to ciężka praca. I dobra rada jak zespól dobry to reklama tu nie potrzebna bo zawsze znajdzie się ktoś kto głupoty napisze . ;) ;) ;)

Tak sobie myśle że to nie kwestia reklamy - bylem na kilku weselach które okazały się niestety klapą i to wlasnie z winy zespołu niestety. Dobrze jest zapytać o opinię, szkoda tylko ze zespoły piszą na siebie paszkwile i takie fora są nie do końca miarodajne :) Na pewno warto zapłacic więcej za dobry zespół i miec spokój. Z tego powtórki nie będzie :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Piotr niezalogowany
20 stycznia 2013r. o 17:06
Polecam zespól TOMSKI BAND

sa the best
54
#picasso nieaktywny
24 stycznia 2013r. o 8:58

Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY :)
41
#jegomosc nieaktywny
24 stycznia 2013r. o 9:37
~ napisał(a): pusty nie jest ale luźny 1/3 jeszcze jest na fajce i się chłodzi na pewno ale nieważne wyraziłam swoją opinie w końcu mam do tego prawo a na weselach trochę się znam pozdrawiam wszystkie kapele i obsługę bo to ciężka praca. I dobra rada jak zespól dobry to reklama tu nie potrzebna bo zawsze znajdzie się ktoś kto głupoty napisze . ;) ;) ;)

Wtrącę swoje trzy grosze do tej ciekawej dyskusji:)

Po pierwsze reklamy potrzebują firmy działające praktycznie we wszystkich branżach i mówienie że reklamują się tylko słabe kapele to głupota, bo tak czy inaczej reklamują się chyba wszyscy ci, którzy poważnie pochodzą do tematu i traktują granie jako swoją pracę, albo chociaż ważny do niej dodatek.

~ napisał(a): Tak sobie myśle że to nie kwestia reklamy - bylem na kilku weselach które okazały się niestety klapą i to wlasnie z winy zespołu niestety. Dobrze jest zapytać o opinię, szkoda tylko ze zespoły piszą na siebie paszkwile i takie fora są nie do końca miarodajne :) Na pewno warto zapłacic więcej za dobry zespół i miec spokój. Z tego powtórki nie będzie :)

Jasne, że fora nie są najlepszym miejscem i dobrze jest mieć swoją głowę, spotkać się z kapelą wcześniej, zobaczyć stronę www, jakieś fotki, filmy itp.

Co do "wesel okazujących się klapą z powodu zespołu" to mam pewną uwagę, z którą pewnie zgodzą się piszący tutaj ludzie z kapel (ja jestem DJem, ale kilka lat temu pracowałem dość dużo przy obsłudze wesel to się i na kapele napatrzyłem:) )

Organizatorzy wesel nie wiedzą często czego chcą - niestety. W wyborze kapeli kierują się jej renomą, poleceniem od znajomych i na końcu ceną, a często pytania o repertuar itp. zostawiają na koniec. Jeśli się weźmie typowo biesiadowy zespół, z akordeonem, kibordem i panem z wąsem na wokalu, to nie ma co oczekiwać nadmiaru obcojęzycznych przebojów, albo nowości. To samo w drugą stronę, zespół jazzowy niekoniecznie będzie łoił dużo disco polo. I później mówi się, że zespół był kiepski, podczas gdy to organizator przyjęcia nie dostosował repertuaru do gości, albo zrobił to nieumiejętnie. Polecam czytającym te słowa zwyczajnie przyłożyć się do szukania, czy to zespołu czy DJa, zastanowić się wcześniej nad swoimi potrzebami i oczekiwaniami i na nich skupić przede wszystkim:)

www.djdowynajecia.pl
~Bolek niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 9:42
Picasso wy sie marnujecie w Bolesłwcu wracajcie do swojego Wrocławia albo jeszcze lepiej spadajcie do Warszawy a moze jeszcze dalej Czyzby we Wrocławiu juz Was nie chca
54
#picasso nieaktywny
24 stycznia 2013r. o 11:14
Już o tym pisałem :)

Jesteśmy i w Warszawie i we Wrocławiu i w Krakowie i poza granicami naszego pięknego kraju również :)

Nie marnujemy się nigdzie gdzie ludzie chcą się z nami bawić. Więc także w Bolesławcu.

I nie zamierzam "spadać"

:)

Dopisane 24.01.2013r. o godz. 11:14:

PS. Jegomość - miło czytać głos rozsądku :)

Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY :)
~Bolek niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 12:52
I tak Picasso nikt was tu nie lubi robicie duzo szumu i nic wiecej Poziom macie cieniutki
Takie boleslawieckie zespoly Jak" Na Zywo "czy "100% " bija was na głowe a oni sie nie pchaja do was do Wrocławia wiec zostawcie Bolesławiec w spokoju bo nastepnej miernej kapeli tu nie potrzebujemy
~Sebastian niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 13:08
Prezentowany czy wklejony tu film przez grupe Picasso to zlepek nieudanego montazu

Dzwiek piosenki nie zgadza sie z ruchem ust wokalistki Wynika z tego ze dzwiek byl nagrywany w studio i podlozony Nie wiem co Picasso chcialo osiagnac tym filmem wydaje mi sie ze solistka zle zaspiewala to piosenke bylo bardzo duzo nieczystosci Moim zdaniem tonacja dla niej byla za wysoka mogli wybrac latwiejsza piosenke do prezentacji

Na filmie wyeksponowane sa tez głowy ruchome jeszcze 5 lat temu to była nowosc wsrod zespolów teraz jest to standartowe wyposazenie wiekszosci dobrych zespołow
Ja na waszym miejscu ni pokazywał bym publicznie tego filmu

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.