~Bolek napisał(a): I tak Picasso nikt was tu nie lubi robicie duzo szumu i nic wiecej Poziom macie cieniutki
Takie boleslawieckie zespoly Jak" Na Zywo "czy "100% " bija was na głowe a oni sie nie pchaja do was do Wrocławia wiec zostawcie Bolesławiec w spokoju bo nastepnej miernej kapeli tu nie potrzebujemy
Pozdrawiamy bolesławieckie zespoły i zapraszamy do Wrocławia :)
Dopisane 24.01.2013r. o godz. 14:44:
~Sebastian napisał(a): Prezentowany czy wklejony tu film przez grupe Picasso to zlepek nieudanego montazu
Dzwiek piosenki nie zgadza sie z ruchem ust wokalistki Wynika z tego ze dzwiek byl nagrywany w studio i podlozony Nie wiem co Picasso chcialo osiagnac tym filmem wydaje mi sie ze solistka zle zaspiewala to piosenke bylo bardzo duzo nieczystosci Moim zdaniem tonacja dla niej byla za wysoka mogli wybrac latwiejsza piosenke do prezentacji
A jednak ten nieudany film bardzo nam się przysłużył. Nawet nie wiesz jak bardzo :)
~Sebastian napisał(a): Na filmie wyeksponowane sa tez głowy ruchome jeszcze 5 lat temu to była nowosc wsrod zespolów teraz jest to standartowe wyposazenie wiekszosci dobrych zespołow
Ja na waszym miejscu ni pokazywał bym publicznie tego filmu
Myślisz że ludzie którzy się z nami bawią żądają kart gwarancyjnych naszych ośmiu głów ? :>
Nie żądają.
Mógłbym napisać jakie mamy zaplecze oświetleniowe ale po co ? Kogo obchodzi jakie mamy głowy ? Natomiast każdego obchodzi co potrafimy z nimi zrobić. A to juz jest inny temat :*
[img=1359035004_agra4uk.jpg]