Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

54
#picasso nieaktywny
24 stycznia 2013r. o 14:44
~Bolek napisał(a): I tak Picasso nikt was tu nie lubi robicie duzo szumu i nic wiecej Poziom macie cieniutki
Takie boleslawieckie zespoly Jak" Na Zywo "czy "100% " bija was na głowe a oni sie nie pchaja do was do Wrocławia wiec zostawcie Bolesławiec w spokoju bo nastepnej miernej kapeli tu nie potrzebujemy

Pozdrawiamy bolesławieckie zespoły i zapraszamy do Wrocławia :)

Dopisane 24.01.2013r. o godz. 14:44:

~Sebastian napisał(a): Prezentowany czy wklejony tu film przez grupe Picasso to zlepek nieudanego montazu

Dzwiek piosenki nie zgadza sie z ruchem ust wokalistki Wynika z tego ze dzwiek byl nagrywany w studio i podlozony Nie wiem co Picasso chcialo osiagnac tym filmem wydaje mi sie ze solistka zle zaspiewala to piosenke bylo bardzo duzo nieczystosci Moim zdaniem tonacja dla niej byla za wysoka mogli wybrac latwiejsza piosenke do prezentacji

A jednak ten nieudany film bardzo nam się przysłużył. Nawet nie wiesz jak bardzo :)

~Sebastian napisał(a): Na filmie wyeksponowane sa tez głowy ruchome jeszcze 5 lat temu to była nowosc wsrod zespolów teraz jest to standartowe wyposazenie wiekszosci dobrych zespołow
Ja na waszym miejscu ni pokazywał bym publicznie tego filmu

Myślisz że ludzie którzy się z nami bawią żądają kart gwarancyjnych naszych ośmiu głów ? :>

Nie żądają.

Mógłbym napisać jakie mamy zaplecze oświetleniowe ale po co ? Kogo obchodzi jakie mamy głowy ? Natomiast każdego obchodzi co potrafimy z nimi zrobić. A to juz jest inny temat :*

[img=1359035004_agra4uk.jpg]

Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY :)
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Bolek niezalogowany
24 stycznia 2013r. o 16:22
Smieszny jestes z tymi tłumaczenimi Panie managerze Picasso Sebastian ma racje Dzwiek jest podłozony spreprowany solistka falszuje i tym filmem chcesz zdobyc Bolesławiec Za cienki na to jestes Boleslawieckie zespoly sa lepsze jest ick kilka podtrzymuje ze ZESPOLY "STO PROCENT :NA ZYWO I FOREST SA ZDECYDWANIE LEPSZE

i najlepiej nie odpisuj juz bo tylko sie osmieszasz
i to prawda co mowia ze was we Wrocławiu juz nie chca

54
#picasso nieaktywny
24 stycznia 2013r. o 17:59
Przecież ja niczego nie tłumaczyłem :)

I nawet nie chcę :D

Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY :)
~ niezalogowany
5 lutego 2013r. o 11:47
witam
Słuchajcie pomożecie? szukam zespołu na wesele a dokładnie zespół stec czy ktoś wie jak oni grają? i jakiś na miar na nich bym chciała. Pozdrawiam
~JULIAN niezalogowany
5 lutego 2013r. o 12:17
Jezeli chodzi o zespól Stec to rutyniarze Wesele z nimi bedzie poprawne choc nie ekscytujace Jezeli chcesz miec wesele w starym stylu to mozesz ich wziac Jezeli marzysz o Weselu gdzie bedie sie duzo i fajnie działo Troche nowszych piosenek troche fajnych swiatełek i laserow oraz nowoczesny styl prowadzenia to polece ci kilka innych kapelek
~ niezalogowany
5 lutego 2013r. o 12:20
Nowa stronka. Fajne artykuły.

www.biswesele.cba.pl
~aga niezalogowany
5 lutego 2013r. o 14:08
Przyda się :)
~Beata niezalogowany
5 lutego 2013r. o 14:34
Mysle ze masz racje Stece tu rutyniarze i wszystko robia schematycznie .
Polecilabym jakas młodą krew moze FOREST ?albo zespól z Legnicy ,albo Jeleniej Góry
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Zapraszamy