Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
15 marca 2013r. o 10:57
Odzywam się :D Nie musza śpiewać "Jestem kobietą" albo " to nie ja byłam Ewą". Pozdro.:P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~xxx niezalogowany
15 marca 2013r. o 11:53
~poza napisał(a):
jegomosc napisał(a):
~xxx napisał(a): a duet dwóch panów BIANCO? co mozecie o nich powiedziec?

Bianko grali u mnie na weselu - jeśli dalej grają w składnie z AD 2008 roku to polecam z całego serca, ja wspominam bardzo dobrze:)
u mnie w rodzinie grali na 6 weselach , śmiejemy się że mamy 50 % rabatu i ze szczerym sercem polecam w100% z nimi zawsze jest dobra zabawa

to fajnie bo panowie beda grac u mnie na weselu :) mimo ze ich nigdy nie slyszalam to nie skreslam bo brakuje wokalistki. powiem Wam ze bylam rok temu na weselu gdzie gral 5 osobowy zespol z perkusja gitarami itd wokalistka byla ladna mloda wszystko pieknie sie zapowiadalo. i co? ludzie bawili sie w grzecznosci zeby mlodym nie bylo przykro. spiewali takie smęty, pzrez cale wesele z takich typowych hitow weselnych zaspiewali moze ze 3 piosenki!nie bylo sie przy czym bawic mimo ze zespol duzy i z damskim glosem :) kasy tez wzieli bardzo duzo :/
~ niezalogowany
15 marca 2013r. o 15:20
Kazdy zespół obojetnie czy duet czy 5- osobowy musi miec wokal damski jak i meski Brak jakiegos wokalu to tak jakby zespol nie wykonywal połowy utworow, polowa atrakcyjnego repertuaru idzie do kosza Osobiscie polecam wszystkim potencjalnym młodym parom :
Pierwsza selekcja przy wyborze zespolu to odrzucajcie te zespoly ktore nie maja damskiego głosu ,odrzucajcie rowniez te zespoly w ktorym mimo ze jest facet to on nie spiewa a wszystkie piosenki wykonuje dziewczyna. Po Prostu weselny repertuar wymaga ,zeby niektore piosenki spiewal facet a inne kobieta
Nie bardzo tez rozumiem dlaczego zespoly meskie nie zatrudnia na wesele wokalistki
~riri niezalogowany
19 marca 2013r. o 15:28
~> napisał(a): U mnie też grał zespół BIANCO i naprawdę szczerze polecam, świetny zespól, goście byli zachwyceni. Nie długo znowu bawię się na weselu przy tym zespole:)

a czy panowie śpiewają zagraniczne utwory? czy tylko po polsku? :)
~ niezalogowany
19 marca 2013r. o 15:37
Dziewczyno daj se spokoj wez zespol gdzie sa głosy meskie i zenskie
Dobry zespoł spiewa w tej chwili co najmiej w 5 jezykach to jest po polsku ,angielsku,wlosku,hiszpansku i po rosyjsku
Jak zaspiewaja gangam style po koreansku to ich biore
byle nie spiewali Jestem kobieta po polsku
~riri niezalogowany
19 marca 2013r. o 16:06
~ napisał(a): Dziewczyno daj se spokoj wez zespol gdzie sa głosy meskie i zenskie
Dobry zespoł spiewa w tej chwili co najmiej w 5 jezykach to jest po polsku ,angielsku,wlosku,hiszpansku i po rosyjsku
Jak zaspiewaja gangam style po koreansku to ich biore
byle nie spiewali Jestem kobieta po polsku

co cie obchodzi jaki zespol biore? na swoje wesele bierz sobie nawet i chór żeńsko męski. ja sie pytam o tych dwóch panow akurat wiec jak nie masz na ten temat nic do powiedzenia do sie nie odzywaj.
~BOBI niezalogowany
19 marca 2013r. o 17:40
No własnie przestrzegam cie przed najwiekszym błedem zyciowym czyli Wynajecie 2 panowjako orkiestre na wesele Jezeli nie stac cie na porzadny wieloosobowy zespół to wez sobie Dj np Dore ale nie dwoch facetow br porazaka Jescze mi podziekujesz za to ostrzezenie
~ niezalogowany
19 marca 2013r. o 19:42
BIANCO nie DORA tak
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza