pati84 napisał(a): No dobra... Zaczynamy od nowa :)
Poszukiwana orkiestra na wesele.
Póki co, zastanawiamy się nad BIANCO, chociaż z tego co tu czytam, wg niektórych, 2 śpiewających Panów to nie orkiestra i nie dadzą rady rozbujać imprezy. Śmieszą mnie komentarze osób, które piszą takie bzdury, bo widać, że są zamknięci w 4 ścianach i na żadnym weselu nie byli od dłuższego czasu, gdyby było inaczej wiedzieliby, że Panowie są genialni i żadnej babki nie potrzeba im do składu (zresztą, czasami śpiewające kobiety potrafią tylko wszystko zepsuć).
Nie chcę tu awantur na temat BIANCO, chcę tylko porady - SKORO NIE BIANCO, TO KTO???
I nie piszcie mi tu o żadnych rankingach, bo te rankingi mam w nosie i uważam, że to jeden wielki przekręt, nic poza tym.
Byłem w tym roku na dwóch albo i na trzech weselach z zespołem BIANCO (jako fotograf) i powiem krótko: jest OK!
Priorytet w doborze zespołu jest prosty: goście mają mieć się przy czym bawić. I na każdym z tych wesele bawili się znakomicie.
Dobra rada: nie zastanawiaj się, bo czy to będzie BIANCO czy nie, czas do zastanowienia, jeśli masz wesele w przyszłym roku, ucieka błyskawicznie. Zespoły mające wzięcie nie będą trzymały dla Ciebie terminu.
P.S. Nie jestem na prowizji u chłopaków z BIANCO : )