Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

29
Bernard
15 listopada 2013r. o 15:52
pati84 napisał(a): No dobra... Zaczynamy od nowa :)

Poszukiwana orkiestra na wesele.

Póki co, zastanawiamy się nad BIANCO, chociaż z tego co tu czytam, wg niektórych, 2 śpiewających Panów to nie orkiestra i nie dadzą rady rozbujać imprezy. Śmieszą mnie komentarze osób, które piszą takie bzdury, bo widać, że są zamknięci w 4 ścianach i na żadnym weselu nie byli od dłuższego czasu, gdyby było inaczej wiedzieliby, że Panowie są genialni i żadnej babki nie potrzeba im do składu (zresztą, czasami śpiewające kobiety potrafią tylko wszystko zepsuć).

Nie chcę tu awantur na temat BIANCO, chcę tylko porady - SKORO NIE BIANCO, TO KTO???

I nie piszcie mi tu o żadnych rankingach, bo te rankingi mam w nosie i uważam, że to jeden wielki przekręt, nic poza tym.

Byłem w tym roku na dwóch albo i na trzech weselach z zespołem BIANCO (jako fotograf) i powiem krótko: jest OK!

Priorytet w doborze zespołu jest prosty: goście mają mieć się przy czym bawić. I na każdym z tych wesele bawili się znakomicie.

Dobra rada: nie zastanawiaj się, bo czy to będzie BIANCO czy nie, czas do zastanowienia, jeśli masz wesele w przyszłym roku, ucieka błyskawicznie. Zespoły mające wzięcie nie będą trzymały dla Ciebie terminu.

P.S. Nie jestem na prowizji u chłopaków z BIANCO : )

bobrzanie.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
15 listopada 2013r. o 17:05
Fajny jest Prcedens (2 panów i kobieta). Ponoć grają sylwestra w II LO
~justys niezalogowany
15 listopada 2013r. o 19:11
polecam zespół ATU z Bolesławca potrafią wszystkich zabawić grali na moim weselu to goscie z parkietu nie schodzili :) dobierają muzykę tak by wszyscy goście dobrze się bawili ci co byli na weselu z ich udziałem to wiedza o czym mówię ;)
~Magda niezalogowany
6 grudnia 2013r. o 10:22
Hej, czy ktoś mógłby podzielić się opinią na temat zespołu ZODIAK ze Złotoryji? 4 osoby składzie (dwóch Panów i dwie Panie). Ciężko jest znaleźć cokolwiek na ich temat. Bardzo proszę o pomoc :)
~Dorcia niezalogowany
6 grudnia 2013r. o 13:15
O jedna osobe za duzo wystarczy 1 wokalistka w tym zespole
a w przypadku 2 wokalistek placisz dodatkowo i zupełnie niepotrzebnie. Zamiast drugiej wokalistki lepsza byłaby perkusja
~Magda niezalogowany
6 grudnia 2013r. o 22:22
Trochę racji w tym jest jednak my chcielibyśmy poznać opinię lub dostać kilka informacji o Zodiaku od osób, ktore słyszały jak zespół gra. Bardzo nam na tym zależy, bo terminy gonia a decyzje trzeba podjąć :) Póki co wahamy się miedzy Bianco (Tworki) a Zodiakiem ze Złotoryji. Z góry dziękujemy za wszelkie info :)
~Bogusia niezalogowany
7 grudnia 2013r. o 6:29
Bianco odpada bo nie ma zenskiego głosu a Zodiak ma za duzo zenskiego glosu Mogliby oddac Bianco jedna wokalistke Moze pomysl o Prestizu tam jest wokal meski zenski i gitara
~Pati niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 9:04
ma ktos jakies namiary na zespol Bianco najlepiej stronke internetowa albo adres e-mail? dzieki
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMAMrowka zaprasza