Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~ niezalogowany
19 sierpnia 2013r. o 18:43
~ napisał(a):
~ napisał(a): Fotonart Wysoka jakosc za przystpną cene
naprawde warto
Fotki raczej nie powalają na kolana

konkurencja czuwa napisz z jakiej jestes firmy ogladniemy fotki i napiszemy na forum ze fotki nie powalaja na kolana

Masz odwage ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
657
#agak nieaktywny
19 sierpnia 2013r. o 19:24
Dlaczego gdy ktoś wyrazi negatywną opinię jest zaraz nagonka, że to ktoś z konkurencji?

Żeby nie było, to nie ja pisałam komentarz powyżej :)

www.agakryspin.com
~znawca niezalogowany
19 sierpnia 2013r. o 20:25
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam zespół "KOSIBA BAND"!!! Nareszcie jakieś objawienie wśród zespołów "weselnych" a nie standardowi klikacze "start-stop", beznadzieja... Muzyka na najwyższym poziomie, pełne zawodowstwo! Od razu widać wykształconych muzyków i sprzęt pierwsza klasa. Rozmawiałem, a raczej gratulowałem im po imprezie, a że się trochę znam w tym temacie bo jestem akustykiem zobaczyłem ten sprzęt z bliska, sprzęt za ponad 100tys! Lider zespołu, pianista (wygrał konkurs ze swoim chórem i występował w radiu) dwie wokalistki po szkołach i dwóch chłopaków na dęciakach, saksofony i trąbka również po szkołach klasycznych i jazz'owych. Chociaż jeden taki zespół w naszym okręgu... Polecam!

https://www.facebook.com/kosibaband?ref=hl
10927
#w_obiektywie_eu nieaktywny
19 sierpnia 2013r. o 20:54
agak napisał(a): Dlaczego gdy ktoś wyrazi negatywną opinię jest zaraz nagonka, że to ktoś z konkurencji?

Bo mieszkamy w Polsce... a mieszkańcy Polski, tzn. my, tak już mamy :) :( *, że jak mówią źle to może być tylko konkurencja bo przecież inni się nie znają...

* - niepotrzebne skreślić ;)

www.w-obiektywie.eu - Fotografia okolicznościowa. tel. 662 552 991
29
Bernard
19 sierpnia 2013r. o 22:22
agak napisał(a): Dlaczego gdy ktoś wyrazi negatywną opinię jest zaraz nagonka, że to ktoś z konkurencji?

Żeby nie było, to nie ja pisałam komentarz powyżej :)
`

Pewnie dlatego, że na 10 osób czytających ten wątek dziewięć to ludzie z branży. Podobnie wyglądają wątki o salach czy kapelach weselnych. Każdy myśli, że jak napisze na forum, że zespół Bździuchy z Bunzlau jest the best, to Bździuchy będą miały kalendarz pełen wesel do 2019 roku.

A jak się już trafi w takim wątki jakieś zapytanie potencjalnego klienta wyglądające na autentyczne, to potem jest 5 stron ofert i krypciochy niby klientów.

Zauważ, że ci co mają najwięcej roboty najrzadziej lansują się na forach, bo mają prostą świadomość, że w tej branży 80 - 90 % zleceń to skutek polecania przez dotychczasowych klientów.

Wystarczyłoby ograniczyć ten temat do zalogowanych użytkowników aby umarł : )

bobrzanie.pl
54
#picasso nieaktywny
20 sierpnia 2013r. o 8:49
Nic dodać nic ująć :D

I wszędzie tak samo ...

Wesele to jedyny dzień w życiu ... JEDYNY :)
116
#moderator nieaktywny
10 września 2013r. o 19:43
~mlodzi napisał(a): Ludzie pomozcie w sobote slub a Dj z ktorym podpisalismy umowe w lutym DZIS powiedzial ze nie. Wyobrazacie sobie? MOze jest jakis Pan ktory ma wolny termin 14.09. To nasze byc albo nie byc pomozcie. Te. 500001621.
~mlodzi niezalogowany
10 września 2013r. o 20:43
Dziekujemy bardzo za odzew.Post zostal opublikowany troche za pozno.Znalezlismy,

Zmoderowano 10.09.2013 godz.21:26 - powód: Na przyszłość : na stronie głównej , po prawej stronie jest wyszukiwarka. (moderator)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.