Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi
#jegomosc nieaktywny 11 grudnia 2013r. o 12:36
Bernard jak masz tak dobry kontakt z zespołem Bianco to może zaproponuj im zrobienie strony www o którą wszyscy pytają?:) Ja też jestem ich fanem, grali na moim weselu parę lat temu i było świetnie:)
Witam serdecznie,
U mnie na weselu grał zespół sto procent, który mogę z czystym sumieniem polecić!! Pełen skład, gra na żywo, wokal męski i żeński, perkusja, gitara wszystko czego trzeba.
Poza tym młodzi pozytywni ludzie.
Są na FB i YT i mają stronę www.zespolstoprocent.pl
widzialam wlasnie filmiki z zespolem 100 procent ale chcialabym tez posluchac BIANCO skoro tak wszyscy ich zachwalaja, ale niestety nie moge nic znalezc na necie :(
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.