Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

41
#jegomosc nieaktywny
11 grudnia 2013r. o 12:36
Bernard jak masz tak dobry kontakt z zespołem Bianco to może zaproponuj im zrobienie strony www o którą wszyscy pytają?:) Ja też jestem ich fanem, grali na moim weselu parę lat temu i było świetnie:)

www.djdowynajecia.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
11397
#bandi nieaktywny
11 grudnia 2013r. o 13:42

Witam serdecznie,
U mnie na weselu grał zespół sto procent, który mogę z czystym sumieniem polecić!! Pełen skład, gra na żywo, wokal męski i żeński, perkusja, gitara wszystko czego trzeba.
Poza tym młodzi pozytywni ludzie.
Są na FB i YT i mają stronę www.zespolstoprocent.pl

Pozdrawiam Mirek
~Pati niezalogowany
11 grudnia 2013r. o 15:40
widzialam wlasnie filmiki z zespolem 100 procent ale chcialabym tez posluchac BIANCO skoro tak wszyscy ich zachwalaja, ale niestety nie moge nic znalezc na necie :(
~Pati niezalogowany
12 grudnia 2013r. o 15:46
masz jakies namiary na zespol Bianco?
~Sylwia niezalogowany
12 grudnia 2013r. o 17:44
A co powiecie na temat zespołu THE BEST?
116
#moderator nieaktywny
22 stycznia 2014r. o 18:59
~zainteresowana napisał(a):
WIDEOFILMOWANIE/FOTOGRAF/KAMERZYSTA na ślub i wesele
Witam! :) kogo polecacie z tej branży?
~ niezalogowany
22 stycznia 2014r. o 20:16
Bianco to zespól widmo
Niby kazdy sie dobrze o nich wypowiada ale moze to znajomi im pisza dobre opinie
Nic nie mozna znalezc w necie na ich temat

Ja bym nie ryzykował z zespołem widmo

~Kacpii niezalogowany
31 stycznia 2014r. o 14:05
Witam, szukam oprawy muzycznej na ślub kościelny w Bolesławcu. Proszę o jakieś namiary :)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Media Expert zaprasza