~monia1807 napisał(a): U nas filmował pan Stefańczyk i szczerze polecam film bardzo fajny, a zdjęcia po prostu rewelacyjne no i ceny ma konkurencyjne :)
pati84 napisał(a): Poszukuję fotografa/kamerzysty na wesele.Musisz się zdecydować czy chcesz tanio czy profesjonalnie, dwóch pieczeni na jednym ogniu nie upieczesz. Profesjonaliści się cenią...
Jakie macie opinie na temat Stefańczyka i o ARS Studio???
~ napisał(a):pati84 napisał(a): Poszukuję fotografa/kamerzysty na wesele.Musisz się zdecydować czy chcesz tanio czy profesjonalnie, dwóch pieczeni na jednym ogniu nie upieczesz. Profesjonaliści się cenią...
pati84 napisał(a):A zdjęcia w portfolio ogladałaś? od tego się zwykle zaczyna. Jeśli Ci się podobają to wybór jest jasny. W Bolesławcu to w sumie na palcach jednej ręki można by policzyć rzeczywistych profesjonalistów znających się na rzeczy a nie tych z nazwy. Kupienie lustrzanki w sklepie nie dla idiotów nikogo jeszcze nie czyni profi tak jak to deklarują co niektórzy. Na szczęscie zdjęcia to szybko weryfikują, rzecz jasna są jeszcze gusta i guściki.. bo niwykluczone że komuś spodoba się kicz. Za kamerę +foto na minimalnym poziomie przyzwoitosci należy zapłacić najmniej około 3tys zł. Ze wszystkich wymienionych tu firm jedynie "fotopestka" reprezentuje jakiś poziom to moje zdanie. Aha nie pracuję w tej firmie żeby nie było..~ napisał(a):pati84 napisał(a): Poszukuję fotografa/kamerzysty na wesele.Musisz się zdecydować czy chcesz tanio czy profesjonalnie, dwóch pieczeni na jednym ogniu nie upieczesz. Profesjonaliści się cenią...
Nie powiedziałam, że ma być tanio, bo stawiam oczywiście na PROFESJONALISTĘ, a nie jestem pewna kto z nich jest lepszy.
~ napisał(a): tanio i profesjonalnie
www.fotonart.pl