Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Wesele i ślub - foto, oprawa muzyczna i inne usługi

~Jaro niezalogowany
11 lutego 2014r. o 8:24
Polecam FotonART
www.fotonart.pl
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~monia1807 niezalogowany
11 lutego 2014r. o 9:29
U nas filmował pan Stefańczyk i szczerze polecam film bardzo fajny, a zdjęcia po prostu rewelacyjne no i ceny ma konkurencyjne :)
5899
#pati84 nieaktywny
12 lutego 2014r. o 17:10
~monia1807 napisał(a): U nas filmował pan Stefańczyk i szczerze polecam film bardzo fajny, a zdjęcia po prostu rewelacyjne no i ceny ma konkurencyjne :)

Przeraziłam się negatywnymi komentarzami na jednej ze stron, na jego temat, że robi zdjęcia jak amator, a nie profesjonalista...

♥ Uwielbiam kłaść się z myślą, że mam dla kogo wstawać ♥
~ niezalogowany
12 lutego 2014r. o 17:55
pati84 napisał(a): Poszukuję fotografa/kamerzysty na wesele.
Jakie macie opinie na temat Stefańczyka i o ARS Studio???
Musisz się zdecydować czy chcesz tanio czy profesjonalnie, dwóch pieczeni na jednym ogniu nie upieczesz. Profesjonaliści się cenią...
5899
#pati84 nieaktywny
12 lutego 2014r. o 21:50
~ napisał(a):
Musisz się zdecydować czy chcesz tanio czy profesjonalnie, dwóch pieczeni na jednym ogniu nie upieczesz. Profesjonaliści się cenią...

Nie powiedziałam, że ma być tanio, bo stawiam oczywiście na PROFESJONALISTĘ, a nie jestem pewna kto z nich jest lepszy.

♥ Uwielbiam kłaść się z myślą, że mam dla kogo wstawać ♥
~ niezalogowany
12 lutego 2014r. o 23:23
tanio i profesjonalnie
www.fotonart.pl
~ niezalogowany
13 lutego 2014r. o 4:54
pati84 napisał(a):
~ napisał(a):

Nie powiedziałam, że ma być tanio, bo stawiam oczywiście na PROFESJONALISTĘ, a nie jestem pewna kto z nich jest lepszy.
A zdjęcia w portfolio ogladałaś? od tego się zwykle zaczyna. Jeśli Ci się podobają to wybór jest jasny. W Bolesławcu to w sumie na palcach jednej ręki można by policzyć rzeczywistych profesjonalistów znających się na rzeczy a nie tych z nazwy. Kupienie lustrzanki w sklepie nie dla idiotów nikogo jeszcze nie czyni profi tak jak to deklarują co niektórzy. Na szczęscie zdjęcia to szybko weryfikują, rzecz jasna są jeszcze gusta i guściki.. bo niwykluczone że komuś spodoba się kicz. Za kamerę +foto na minimalnym poziomie przyzwoitosci należy zapłacić najmniej około 3tys zł. Ze wszystkich wymienionych tu firm jedynie "fotopestka" reprezentuje jakiś poziom to moje zdanie. Aha nie pracuję w tej firmie żeby nie było..
~ niezalogowany
13 lutego 2014r. o 7:56
~ napisał(a): tanio i profesjonalnie
www.fotonart.pl

Sprawdzilem wydaje sie wszystko ok
Ktos moze wynajal te firmę
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.