~~Marzena napisał(a): Film ten m.in. jest oceną A . Holland jako Polki i reżysera. Antypolski film , fikcyjna fabuła nie mająca odzwierciedlenia w rzeczywistości .
Powinno się go pokazać w telewizji jeszcze przed wyborami by Polacy mieli wyraźny obraz jakie siły i dlaczego szkalują Polskę i Polaków.
~~Marzena napisał(a): Film ten m.in. jest oceną A . Holland jako Polki i reżysera. Antypolski film , fikcyjna fabuła nie mająca odzwierciedlenia w rzeczywistości .
Powinno się go pokazać w telewizji jeszcze przed wyborami by Polacy mieli wyraźny obraz jakie siły i dlaczego szkalują Polskę i Polaków.
~~Rudawa Krzewuszka napisał(a):
Oczywiście można przyjmować tę tezę, którą głosi pani Holland, która w całej tej operacji bierze znaczący udział.
Otóż pani Holland mówi tak:
„ i tak te ogromne tłumy (…) runął
na Europę,
nasza cywilizacja upadnie,
bo po prostu takie są prawa historii. „
Chcemy żeby te prawa historii działały w Polsce czy też nie?
Chcemy walczyć przeciwko tym prawom historii jak to określiła pani Holand ?
~~Jaskier pospolity napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marzena napisał(a): Film ten m.in. jest oceną A . Holland jako Polki i reżysera. Antypolski film , fikcyjna fabuła nie mająca odzwierciedlenia w rzeczywistości .
Urzekła mnie twoja historia.
~~Polka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jaskier pospolity napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Marzena napisał(a): Film ten m.in. jest oceną A . Holland jako Polki i reżysera. Antypolski film , fikcyjna fabuła nie mająca odzwierciedlenia w rzeczywistości .
Urzekła mnie twoja historia.
W przeciwieństwie do niektórych widziałam ten film... to nie jest film o Polakach tylko o ludziach w ogóle, polecam szczyptą empatii i trochę mniej patosu...
Oni nie muszą oglądać filmu, oni oglądają tvpis - to im wystarczy żeby 'oceniać'.