~~Alabastrowa Czubatka napisał(a): ciekawe jak wielu z was niewiele wie o ludziach startujących w tych wyborach a którzy mają tak wiele brudów za sobą ...
ten wasz ''samorządowiec'' ponad dwadzieścia tal spędził w PZPR...
zasłynął min. nakazem eksmisji niepełnosprawnej osoby będąc kierownikiem jakiejś mieszkaniówki...
sprawę z jakąś kobietą przegrał ...
później start w wyborach....poparcie ?...owszem było ...0,14 ....;D
ale prawdziwym rodzynkiem w tym ''keksie'' było to ,że listy z jego poparciem podpisywały setki trupów....;D
wystarczy? ;D
a dzisiaj taki człowiek wychodzi do ludzi i szuka ich poparcia...;D
~~Alabastrowa Czubatka napisał(a): małe sprostowanie...bo sprawdziłem...;D
nie ponad dwadzieścia lat a czternaście...
muszę sprostować bo jeszcze mnie pozwie...w ''trybie wyborczym''....;D
~~Alabastrowa Czubatka napisał(a): spoko...''olej to'' ;D
jeszcze niejednego przeżyjesz czego Ci życzę ...
~~sierota napisał(a):Ktoś napisał: ~~Alabastrowa Czubatka napisał(a): ciekawe jak wielu z was niewiele wie o ludziach startujących w tych wyborach a którzy mają tak wiele brudów za sobą ...
ten wasz ''samorządowiec'' ponad dwadzieścia tal spędził w PZPR...
zasłynął min. nakazem eksmisji niepełnosprawnej osoby będąc kierownikiem jakiejś mieszkaniówki...
sprawę z jakąś kobietą przegrał ...
później start w wyborach....poparcie ?...owszem było ...0,14 ....;D
ale prawdziwym rodzynkiem w tym ''keksie'' było to ,że listy z jego poparciem podpisywały setki trupów....;D
wystarczy? ;D
a dzisiaj taki człowiek wychodzi do ludzi i szuka ich poparcia...;D
no wiesz lepsze trupy bo maja swiety spokoj, ja to sobie pracuje normalnie w szpitalu, a tu wpadaja osoby pracujace w szpitalu i zbieraja podpisy w godzinach pracy chodzac od pokoju do pokoju aby zebrac podpisy dla Pana dyerktora. I taki dyskonfort poczułam :P
~~Oliwkowa Wierzba napisał(a): Niedzielski. Mam 72 lata. Arytmię serca. Wizyta u kardiologa 2025 rok. Niech ciebie xuj ściśnie. Dobrze że w niedzielę zostaniecie wyj*eba*ni z życia politycznego i mojego. Oto słowo moje. Bogu nie dziękujcie bo go nie ma.