~~Jurek napisał(a): Śmieszy mnie oczyszczanie polityków z AFERY !!!!!!
AMBER GOLD !!!!
jeżeli nie miało to tła politycznego , co ta komisja tam robiła , dlaczego Donald odpowiadał …
sorry nie odpowiadał …… w tym czasie miał głęboką amnezję nic nie pamiętał ,
najbardziej fenomenalna jest jego przebiegłość i wasze gąbczaste mózgi nasiąknięte jego wielkością ,
153 razy powtarzałem że nie wybieram się do Brukseli ………
Czyje to zapewnienia ……??
Gdyby ktokolwiek nim nie był , czy to Aleksander Kwaśniewski , czy Lech Kaczyński
Czy ja , zrobić to co należy do dobrego obyczaju, także już w Polsce ,
zlecić misję tworzenia rządu szefowi zwycięskiej partii ……
Czyje to tak piękne słowa Przemysławie ………??
~~Brązowawożółta Irezyna napisał(a):
.... zadaniem było OLT przejęcie naszego PL LOT
Który był , jest i będzie konkurencją Lufthansy ….
a resztę sobie w domyśle przeanalizuj ……
~~Jurek napisał(a): Jeżeli było coś na rzeczy z tym SKOKIEM , o którym mam mało wiadomości by zajmować stanowisko ,
Powinno być wyjaśnione , a jeżeli nie podejmuje nikt ryzyka wyjaśnienia , czyli wydmuszka przypuszczam ……
odnieś się do tych dwóch wypowiedzi marnotrawnego ……
i jak mu tu wierzyć ……??
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Jurek napisał(a): Jeżeli było coś na rzeczy z tym SKOKIEM , o którym mam mało wiadomości by zajmować stanowisko ,
Powinno być wyjaśnione , a jeżeli nie podejmuje nikt ryzyka wyjaśnienia , czyli wydmuszka przypuszczam ……
odnieś się do tych dwóch wypowiedzi marnotrawnego ……
i jak mu tu wierzyć ……??
Machlojki w skokach wyszły na jaw pod koniec 2014r. Zanim prokuratura zgromadziła jakieś dowody władzę przejął PiS. I sprawa została zamieciona pod dywan.
M21W2 napisał(a): Przemku , Ty każdy wpis do mnie zaczynasz od prywatnej wycieczki , weź sobie Twoje słowa do serca .