M21W2 napisał(a): Przemku , Ty każdy wpis do mnie zaczynasz od prywatnej wycieczki , weź sobie Twoje słowa do serca . Dopisane 31.10.2023r. o godz. 21:04:Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Godecja napisał(a): więc krótko...jako czyi przedstawiciele? ;D
Jako przedstawiciele swoich członków .
PanM napisał(a): A insynuacja że Tuski chcieli przy pomocy OLT przejąć LOT no wiesz.
~~ciekawski napisał(a): Tak z ciekawości. Pańskiemu koledze sprawia jak widać cholerną trudność zacytować coś co otrzymał od pana. Więc może ułatwi mu pan zadanie i sam wklei to co mu przesłał ? Zrobi to pan czy są jakieś powody by tego nie zrobić?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: PanM napisał(a): A insynuacja że Tuski chcieli przy pomocy OLT przejąć LOT no wiesz.
Nikt nie insynuował że Tuski chcieli przejąć LOT , za rządów Tuska rozważano sprzedaż i prywatyzację LOT- u .
To Ty uwielbiasz insynuacje .
Po raz kolejny poruszasz sprawy osobiste Marcinie .
Dopisane 31.10.2023r. o godz. 21:20:Ktoś napisał: ~~ciekawski napisał(a): Tak z ciekawości. Pańskiemu koledze sprawia jak widać cholerną trudność zacytować coś co otrzymał od pana. Więc może ułatwi mu pan zadanie i sam wklei to co mu przesłał ? Zrobi to pan czy są jakieś powody by tego nie zrobić?
Jeżeli to do mnie to odsyłam do ponownego przeczytania mojego wpisu , tam podałem że to kolega mojego adwersarza z
Fb przesłał mi tekst a nie odwrotnie .
ale z ciebie tępa sztuka...;D
jak to niby ''Tuski chcieli przejąć LOT'' ...opisz to...
sprzedaż i prywatyzacja?...to chyba raczej twoi piSSdzielce chcieli kupić bankruta ...o ile pamiętam nazywał się Condor...
kupili? ...bo pamiętam jak piali z zachwytu że przejmują NIEMIECKĄ firmę...
Lucuś taki wpis jaki tu skleciłeś mogę i o tobie napisać...;D
tylko widzisz manipulancie ja wszystko potrafię zacytować podpierając się twoim osobistym wpisem...
a jeśli to cytat jak twierdzisz to jaki problem zacytować go dosłownie ze strony?
czyżbyś nie wiedział jak to się robi ? ;D