oprych napisał(a): Dlatego afery były i nadal będą bo rządy nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za swoje machlojki.
~~Zielona Kolenda napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): Dlatego afery były i nadal będą bo rządy nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za swoje machlojki.
Największe "machlojki"? to co tam TVN ustalił? bo chyba 500+ to nie afera, ale najniższe ceny benzyny w Europie na Orlenie to już tak. Produkcja kart do głosowania w wyborach prezydenckich to afera?, ale wymiana w trakcie gry Kidawy na Trzaskowskiego to już nie. Kupno respiratorów to afera? Ale to że opozycja ogłaszała, że rząd ukrywa tysiące czy setki ofiar cowidu kiedy jeszcze wirusa nie było w Polsce to już nie.?
oprych napisał(a): "najbardziej pro społeczny"?
To jak wezmę na pana kredyt 2000 zł i z tego oddam panu 1000 zł to jestem pro społeczny?
oprych napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielona Kolenda napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: oprych napisał(a): Dlatego afery były i nadal będą bo rządy nie ponoszą żadnej odpowiedzialności za swoje machlojki.
Największe "machlojki"? to co tam TVN ustalił? bo chyba 500+ to nie afera, ale najniższe ceny benzyny w Europie na Orlenie to już tak. Produkcja kart do głosowania w wyborach prezydenckich to afera?, ale wymiana w trakcie gry Kidawy na Trzaskowskiego to już nie. Kupno respiratorów to afera? Ale to że opozycja ogłaszała, że rząd ukrywa tysiące czy setki ofiar cowidu kiedy jeszcze wirusa nie było w Polsce to już nie.?
Jak już pisałem, nie oglądam TVN, TVP i innych Polsatów.
I tak to wszystko są afery które powinny być wyjaśnione i osoby za nie odpowiedzialne powinny być pociągnięte do odpowiedzialności.
A afery na opozycji też.? Czy tylko ci którzy rządzą popełniają afery?
oprych napisał(a): To jak wezmę na pana kredyt 2000 zł i z tego oddam panu 1000 zł to jestem pro społeczny?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: oprych napisał(a): To jak wezmę na pana kredyt 2000 zł i z tego oddam panu 1000 zł to jestem pro społeczny?
Nie oglądasz TVP ani TVN , ja oglądam TVP i czasami TVN , ten Twój wpis to kopia wypowiedzi dziennikarzy TVN .
oprych napisał(a): No proszę. Może powtarzają po mnie