~~Zielonkawa Miodunka napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rysio napisał(a): Wina Tuska?
Narobi bajzlu, POdwinie ogon i spierdzieli do brukseli,(oby jak najszybciej) takie jego zadanie
~~Szarobury Kroplik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Zielonkawa Miodunka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rysio napisał(a): Wina Tuska?
Narobi bajzlu, POdwinie ogon i spierdzieli do brukseli,(oby jak najszybciej) takie jego zadanie
Pisdzielce ze swoim kurduplem już spierdzielają tylko kompletnie nie mają dokąd. Nikt ich nie chce !
Dziadu do swoich , do Odessy .
M21W2 napisał(a): ~~Płowobrunatna Begonia napisał(a): Lucjan za bardzo mi schlebiasz
że niby co?obaliłem pis razem z Lampart
nawet nie brałem udziału w głosowaniu
Janusz nie bądź taki skromny , "dzięki Twoim postom " Bolesławianie głosowali na opozycję .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złocisty Wiąz niezalogowany
21 min. temu
Lucuś ...znowu walisz na oślep...;D
masz jednak obsesję na moim punkcie ...;D
opanuj się chłopie...wszędzie ''mnie widzisz '' a teraz mieszasz w swoje fobie jaką ''begonię'' ;D
Ty Jesteś ta zakonspirowany że możesz wszystkich swoich wpisów się wyprzeć ,
A więc poprawię - ~~Płowobrunatna Begonia - nie bądź taki skromny , " dzięki Twoim postom " Bolesławianie głosowali na opozycję .
Ty przestałeś być sobą jesteś zakonspirowaną tyldą - zielskiem lub kwiatkiem , jednym słowem zakłamanym oszustem .
Inna sprawa to to że ~~Złocisty Wiąz też może być jakąś tyldą kto was wie oszuści kto jest kim .
Wężykiem Złocisty Wiąz - wężykiem .
Janusz charakterny człowiek przestał dla mnie istnieć , jak napiszę Janusz to znaczy że pisze do osoby przejawiającej negatywne cechy .
~~Bławatna Niezapominajka napisał(a): Panie Lucjanie że też wszędzie widzisz Janusza
o ile wiem ,to Janusz głosował ,
sam o tym napisał
ja nie głosowałem