M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocisty Wiąz napisał(a): Lucuś ...zapomniałeś dodać że mówiłem o tym że robię to kiedy chcę się pobawić z kim takim jak np. ty ,
Pisanie do Ciebie ( o ile jesteś Januszem ) że jesteś dzieciną z piaskownicy jest jak najbardziej poprawne .
~~Złocisty Wiąz napisał(a): przecież to oczywiste a ty tego nie ogarniasz czepiając się bogu ducha winnej ''begonii'' ;D
~~Złocisty Wiąz napisał(a): ta ''dziecina z piaskownicy'' dziesiątki razy zagnała cię w ''kozi róg'' i umykałeś przed nią do norki...;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocisty Wiąz napisał(a): przecież to oczywiste a ty tego nie ogarniasz czepiając się bogu ducha winnej ''begonii'' ;D
Napisałem co myślę o Begoni i Wiązie , jeden oszust większy od drugiego , Janusz ma z was ubaw .
Teraz ja jak dziecko mam ubaw .
~~Złocisty Wiąz napisał(a): nie wiem kim jest ''begonia'' ale ''wiąz'' to ja...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złocisty Wiąz napisał(a): przecież to oczywiste a ty tego nie ogarniasz czepiając się bogu ducha winnej ''begonii'' ;D
Napisałem co myślę o Begoni i Wiązie , jeden oszust większy od drugiego , Janusz ma z was ubaw .
Teraz ja jak dziecko mam ubaw .
Dopisane 05.11.2023r. o godz. 20:34:Ktoś napisał: ~~Złocisty Wiąz napisał(a): ta ''dziecina z piaskownicy'' dziesiątki razy zagnała cię w ''kozi róg'' i umykałeś przed nią do norki...;D
A gdzie ma się ukryć " tchórz " jak " skunks wydziela swoje smrody .
;D
a czujesz swój własny ''smrodek''? ;D
pojawiasz się i zamiast poszukać tematu do dyskusji ;D ty zaczynasz od jątrzenia i plucia jadem...;D
a później piszesz że się ciebie atakuje a ty udzielasz tylko ''adekwatnych '' odpowiedzi...;D
już ci Lucjan pisałem i jeszcze raz ci powtórzę ...
kiedy tak się tu zachowujesz jesteś tu tak potrzebny jak brama garażowa w willi mkkwacza...;D
~~Złocisty Wiąz napisał(a): tylko nie uciekaj po jednym pytaniu które cię przerośnie ...;D
~~Złocisty Wiąz napisał(a): kiedy tak się tu zachowujesz jesteś tu tak potrzebny jak brama garażowa w willi mkkwacza...;D
~~Złocisty Wiąz napisał(a): no to opowiadaj ...jak to Anton spierdzielał spod Smoleńska kiedy Lechu leżał w ''ruskim błocie'' ?
;D