~~Rudawy Rącznik napisał(a): Viktoria!!!!!! Wałęsa wygrał przed unijnym trybunałem bo w swoim kraju nie miał na to szans...
~~Rudawy Rącznik napisał(a): a Strasburg to gdzie? ... w Azji?
~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Rudawy Rącznik napisał(a): a Strasburg to gdzie? ... w Azji?
Ty potrafisz choć trochę myśleć, piszesz przed unijnym a ja ciebie prostuję, że wygrał w Europejskim Trybunałem Praw Człowieka a nie unijnym TSUE. To są dwa różne ,, sądy '' nie mające z sobą nic wspólnego, UE, Bolesławiec też jest w europie, chłopie za dużo piszesz komentarzy i się pogubiłeś.
~~Rudawy Rącznik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Stalowoniebieski Szczawik napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Rudawy Rącznik napisał(a): a Strasburg to gdzie? ... w Azji?
Ty potrafisz choć trochę myśleć, piszesz przed unijnym a ja ciebie prostuję, że wygrał w Europejskim Trybunałem Praw Człowieka a nie unijnym TSUE. To są dwa różne ,, sądy '' nie mające z sobą nic wspólnego, UE, Bolesławiec też jest w europie, chłopie za dużo piszesz komentarzy i się pogubiłeś.
nie...nie pogubiłem się i raczej mi do tego daleko...
operowanie tzw. skrótami myślowymi jest ogólnie stosowane w internecie i na forach...
jeśli więc masz z tym jak widzę problem skąd u ciebie skrót TSUE?
Przestań się dalej błaźnić. Koniec dyskusji.
~~Rudawy Rącznik napisał(a): a Strasburg to gdzie? ... w Azji?