~~Mietek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czerwonozłoty Kiścień napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Cytryniec napisał(a): Nie chodzi mi o jakiś mecz. Chodzi o kraj. Naszą Ojczyznę .
'a po nocy przychodzi dzień...a po burzy spokój...(...)
...........................
.............................
Zawirował z nami dwór, rudych włosów płomień
Nad górami lecę, lecę z nią, różę trzyma w dłoni'
Dzień dobry Polsko ....;)
Raczej witajcie Niemcy.
Nowego hymnu lepiej się zacznij uczyć, zamiast plugawić nazwę naszej Ojczyzny w swoich sprzedajnych ustach.
Za garść srebrników oddacie Niemcom wszystko...
Ty pewnie u niemca robisz i zaraz: ja ja her bauer, naturlisch, kein problem, danke schon.
A ostał się jeszcze jakiś polski przemysł w okolicy?
~~Czerwonozłoty Kiścień napisał(a):Ktoś napisał: ~~Mietek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czerwonozłoty Kiścień napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Brunatnoszary Cytryniec napisał(a): Nie chodzi mi o jakiś mecz. Chodzi o kraj. Naszą Ojczyznę .
'a po nocy przychodzi dzień...a po burzy spokój...(...)
...........................
.............................
Zawirował z nami dwór, rudych włosów płomień
Nad górami lecę, lecę z nią, różę trzyma w dłoni'
Dzień dobry Polsko ....;)
Raczej witajcie Niemcy.
Nowego hymnu lepiej się zacznij uczyć, zamiast plugawić nazwę naszej Ojczyzny w swoich sprzedajnych ustach.
Za garść srebrników oddacie Niemcom wszystko...
Ty pewnie u niemca robisz i zaraz: ja ja her bauer, naturlisch, kein problem, danke schon.
A ostał się jeszcze jakiś polski przemysł w okolicy?
No właśnie. Jest jaka firma polska w okolicy. I nie pytam tu o handlarzy.
~~Złotawa Sałata napisał(a): no jak tam piSSdzielce?...doszliście już do siebie po tej katastrofie? ;D
~~Halina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawa Sałata napisał(a): no jak tam piSSdzielce?...doszliście już do siebie po tej katastrofie? ;D
Kolejny nieświadomy . Wybory wygrało PiS. Sama Platforma Osłów miała zaledwie 15% głosów!
~~Halina napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawa Sałata napisał(a): no jak tam piSSdzielce?...doszliście już do siebie po tej katastrofie? ;D
Kolejny nieświadomy . Wybory wygrało PiS. Sama Platforma Osłów miała zaledwie 15% głosów!