M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pozłocista Brodia napisał(a): wiem ,wiem...;D
kiedy dostajesz zbyt trudne pytania jak zwykle chamiejesz...;D
bo to prostsze niż odpowiedź na pytanie...
Ty byłeś i jesteś chamem od urodzenia , prowokujesz , jak dostaniesz to na co zasługujesz jęczysz , stękasz .
Dopisane 25.10.2023r. o godz. 20:47:Jak czytam zwolenników Totalnej opozycji , antypisowców gotowych zostać poddanymi Niemiec i Brukselskiego lewactwa poprę wszystkie strajki Solidarności , jak będzie trzeba to wezmę w nich udział .
Szykują nam Związek Socjalistycznych Republik Niemieckich .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pozłocista Brodia napisał(a): wiem ,wiem...;D
kiedy dostajesz zbyt trudne pytania jak zwykle chamiejesz...;D
bo to prostsze niż odpowiedź na pytanie...
Ty byłeś i jesteś chamem od urodzenia , prowokujesz , jak dostaniesz to na co zasługujesz jęczysz , stękasz .
Dopisane 25.10.2023r. o godz. 20:47:Jak czytam zwolenników Totalnej opozycji , antypisowców gotowych zostać poddanymi Niemiec i Brukselskiego lewactwa poprę wszystkie strajki Solidarności , jak będzie trzeba to wezmę w nich udział .
Szykują nam Związek Socjalistycznych Republik Niemieckich .Dopisane 25.10.2023r. o godz. 20:50:Ktoś napisał: ~~Pozłocista Brodia napisał(a): uciekaj mysz...lisku :D do nory ...uciekaj...
Lucjan napiszę ci coś na zdrowy sen...
ty nigdy nie przestaniesz być fałszywy...;D
A ty nigdy nie przestaniesz być kilkulicowym hipokrytą .
;D
''kilkulicowym hipokrytą'' ?
ło matko bosko...
gdzieś ty to kmiotku ''wyguglał ''? ;D
to dla ciebie Lucuś ...i o tobie...;D
~~Pozłocista Brodia napisał(a): a gdzie ja ciebie czymś prowokowałem ?...ty do każdego kto zada ci trudne a zwłaszcza obalające twoje mity pytanie od razu chamiejesz...;D
to właśnie pokazuje że ty nigdy nie dojrzejesz do dyskusji ...
musisz to do siebie przyjąć i się z tym pogodzić ...jesteś na to zbyt ograniczonym typem...
typem o zbyt już rozwiniętych w tobie skłonnościach socjopatycznych...;D
~~Jurek napisał(a): Kto blokuje wpisy ???
~~wwwlucjanocicepl napisał(a): Komu agencie Polskie truskawki sprzedawales ?NIEMCOM !!