M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bolecnauta napisał(a): Nie rób z ludzi idio/tów Lucjanie Złotkowski . A co znaczą twoje fotki sprzed dwóch czy trzech lat wstecz pod pomnikami Solidarności ? Ostatnie odznaczenie to za działalność rolnicza?
Tajniaku , w 2010 roku jako emeryt wstąpiłem do Solidarności Emerytów i Rencistów , bolą Ciebie moje odznaczenia , Twój problem , takim jak Ty się nie dziwię , wygląda na to że byłeś i jesteś w swym ubogim życiu nic nie znaczącym oszczercą .
Dopisane 25.10.2023r. o godz. 20:05:Ktoś napisał: ~~Dyptam plamisty napisał(a): Sprzedałeś jej ideały dla Solidarności Walczącej. A teraz inny solidarnościowiec straszy Polaków wyjściem na ulicę. Z kim chce teraz walczyć?
Odpowiesz czy nie? Z kim teraz chcecie walczyć wychodząc na ulicę?
opuścił Wałęsę dla Kornela...
później SW zamienił znowu dla ''s'' emerytów i rencistów...
bez ''s'' nie może żyć...
i jeszcze pierdzieli że kogoś tam mogą boleć jego osznaczenia...;D
jak dla mnie Lucuś to możesz być obwieszony niczym Koniew czy inny Rokosowski ...;D
dlaczego nie odpowiadasz tchórzu z kim teraz twój dudu chce walczyć strasząc wyjściem na ulicę? ;D
~~Pozłocista Brodia napisał(a): dlaczego nie odpowiadasz tchórzu z kim teraz twój dudu chce walczyć strasząc wyjściem na ulicę?
M21W2 napisał(a): ~~Pozłocista Brodia , kolejne wcielenie , powtórzę się raz jeszcze , PSY SZCZEKAJĄ KARAWANA JEDZIE DALEJ , nie zrozumiałaś opluwaczu .
Dopisane 25.10.2023r. o godz. 20:22:Ktoś napisał: ~~Pozłocista Brodia napisał(a): dlaczego nie odpowiadasz tchórzu z kim teraz twój dudu chce walczyć strasząc wyjściem na ulicę?
Ja tchórz do bydlaka , spadaj , nudny jesteś .
M21W2 napisał(a): ~~Pozłocista Brodia , kolejne wcielenie , powtórzę się raz jeszcze , PSY SZCZEKAJĄ KARAWANA JEDZIE DALEJ , nie zrozumiałaś opluwaczu .
Dopisane 25.10.2023r. o godz. 20:22:Ktoś napisał: ~~Pozłocista Brodia napisał(a): dlaczego nie odpowiadasz tchórzu z kim teraz twój dudu chce walczyć strasząc wyjściem na ulicę?
~~Słomkowa Petunia napisał(a):Ktoś napisał: M21W2 napisał(a): ~~Pozłocista Brodia , kolejne wcielenie , powtórzę się raz jeszcze , PSY SZCZEKAJĄ KARAWANA JEDZIE DALEJ , nie zrozumiałaś opluwaczu .
Dopisane 25.10.2023r. o godz. 20:22:Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Pozłocista Brodia napisał(a): dlaczego nie odpowiadasz tchórzu z kim teraz twój dudu chce walczyć strasząc wyjściem na ulicę?
Ty, ty katoliku!
z niego taki katolik jak ze mnie kosmonauta...;D
zwykły ,prostacki cham...
M21W2 napisał(a): ~~Pozłocista Brodia , kolejne wcielenie , powtórzę się raz jeszcze , PSY SZCZEKAJĄ KARAWANA JEDZIE DALEJ
~~Pozłocista Brodia napisał(a): wiem ,wiem...;D
kiedy dostajesz zbyt trudne pytania jak zwykle chamiejesz...;D
bo to prostsze niż odpowiedź na pytanie...
~~Pozłocista Brodia napisał(a): uciekaj mysz...lisku :D do nory ...uciekaj...
Lucjan napiszę ci coś na zdrowy sen...
ty nigdy nie przestaniesz być fałszywy...;D