~~1 napisał(a): Czy ktoś mi wytłumaczy po co na stawiku pomost. Wokół są ławki. Po jakiego groma pomost? I to jeszcze za taką kasę.
~~Żółtobrunatna Firletka napisał(a):Ktoś napisał: ~~1 napisał(a): Czy ktoś mi wytłumaczy po co na stawiku pomost. Wokół są ławki. Po jakiego groma pomost? I to jeszcze za taką kasę.
Bo nasz Car chyba już znudził się władzą i robi wszystko by go ponownie nie wybrano.
~~Płomienisty Wilec napisał(a): raKtoś napisał: ~~Żółtobrunatna Firletka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~1 napisał(a): Czy ktoś mi wytłumaczy po co na stawiku pomost. Wokół są ławki. Po jakiego groma pomost? I to jeszcze za taką kasę.
Bo nasz Car chyba już znudził się władzą i robi wszystko by go ponownie nie wybrano.
Ratuszowy mysli perspektywicznie nie bedzie tszeba do Sopotu jechac tylko w Bolcu bedzie a to juz oszczednosci dla mieszkacow
gorzej jak wprowadzi wejsciowke na poziomie sopockiej :D:D
~~Szarozielony Pierwiosnek napisał(a): ~~Płomienisty Wilec napisał(a): raKtoś napisał: ~~Żółtobrunatna Firletka napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~1 napisał(a): Czy ktoś mi wytłumaczy po co na stawiku pomost. Wokół są ławki. Po jakiego groma pomost? I to jeszcze za taką kasę.
Ratuszowy mysli perspektywicznie nie bedzie tszeba do Sopotu jechac tylko w Bolcu bedzie a to juz oszczednosci dla mieszkacow
gorzej jak wprowadzi wejsciowke na poziomie sopockiej :D:D
~~1 napisał(a): Czy ktoś mi wytłumaczy po co na stawiku pomost. Wokół są ławki. Po jakiego groma pomost? I to jeszcze za taką kasę.