Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Dobry onkolog

~~Brzoskwiniowa Begonia niezalogowany
24 października 2023r. o 8:20
Może ktoś wie czy dr.Pudełko przyjmuje w bolesławcu? A może ktoś innego dobrego onkologa zna w okolicy ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~ewa niezalogowany
24 października 2023r. o 17:52
Tylko i wyłącznie dr. Pudełko...!!!!!! Przyjmuje w Bolesławcu---nie wiem 1 czy 2 razy w tygodniu....!!! Zapytać w rejestracji...jest wspaniałym onkologiem i takim samym człowiekiem... !!! Wiem, bo mnie leczył... !! Reszta naszych onkologów--nie zasługuje na polecenie... !!!!
~~Wiem niezalogowany
24 października 2023r. o 22:36
Podaj rodzaj nowotworu.
~~bzyk niezalogowany
25 października 2023r. o 3:44
~~Wiem napisał(a): Podaj rodzaj nowotworu.

Kaczyński i PIS.
~~Brzoskwiniowa Begonia niezalogowany
25 października 2023r. o 6:47
~~ewa napisał(a): Tylko i wyłącznie dr. Pudełko...!!!!!! Przyjmuje w Bolesławcu---nie wiem 1 czy 2 razy w tygodniu....!!! Zapytać w rejestracji...jest wspaniałym onkologiem i takim samym człowiekiem... !!! Wiem, bo mnie leczył... !! Reszta naszych onkologów--nie zasługuje na polecenie... !!!!

Mogę wiedzieć gdzie przyjmuje i poproszę numer telefonu bo patrzę ale nie mogę znaleźć dziękuję bardzo
~~Blond Gazania niezalogowany
25 października 2023r. o 8:23
~~bzyk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wiem napisał(a): Podaj rodzaj nowotworu.

Kaczyński i PIS.

Przyjdzie wybawienie Tusk i koalicja jeszcze się popatrzysz ta chemia.
~~Kasia niezalogowany
26 października 2023r. o 4:07
Pudełko już nie przyjmuje w szpitalu
~~Brązowopłowa Kolendra niezalogowany
26 października 2023r. o 10:26
Jeżeli chodzi o przewód pokarmowy polecam dr n. med. Anna Leszczyszyn-Stankowska. Niestety trzeba się przejechać do Wrocławia.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.