PanM napisał(a): ~~Brązoworudy Pustynnik napisał(a):
To że ograniczenia wizyt i przyjęć w szpitalach spowodowały setki tysiące dodatkowych zgonów też obciąża ich sumienia.
Dopisane 03.11.2023r. o godz. 09:29:Czy osoba wie o czym jest ten temat ? Pomogę
O roli urzędów w życiu obywateli. O ograniczaniu praw . O nadmiernej fiskalizacji. O braku swobód obywatelskich.
Chciałem tylko pokazać jaki jesteś obłudny i zakłamany udając tutaj demokratę i wolnościowca.Ja tam nigdy nie zapomnę tym,którzy chcieli na sile wyszprycowac obywateli.Ty pisząc takie rzeczy na bolcu dwa lata temu też się do nich zaliczasz.
Demokratą albo się jest albo nie. A ty spójrz na siebie. Nie jesteś zainteresowany tematem tylko wywlekasz to co Cię boli. A uważam że słusznie powinno Cię boleć. Nigdy nie byłem zwolennikiem przymusowych szczepień. Niech każdy sam decyduje .
Jest jednak pewne ale. Zaprzysiężona grupa " ANTYSZCZEPIONKOWCÓW " wypowiedziała otwartą wojnę wszelki szczepieniom. Szczepieniom które już niejednokrotnie uchroniły i chronią społeczności przed epidemiami , pandemiami i wieloma problemami spowodowanymi przez choroby występujące masowo. Choroby łatwo przenoszone między ludźmi.
Nie bronię nikomu wstrzymywać się od szczepienia. Nie zmuszam nikogo do tego.
Otwarcie KRYTYKUJĘ AKTYWNYCH BOJOWNIKÓW PRZECIW SZCZEPIENIOM.
Czy to tak trudno pojąć dobry człowieku.
Jeśli wegetarianin je same zielsko jest ok. Ale jeśli wypowiada wojnę konsumpcji mięsa jest szkodnikiem.
Więc Ty jesteś ...., ?
Przemek,kręcisz. Przypomnę,że na tym forum domagałeś się aresztu domowego dla nie chcieli przyjąć szczepionek na pseudo epidemię covida.Napędzałeś w ten sposób to największe oszustwo w historii ludzkości.Teraz narzekasz na wysokie inflację i wysokie podatki.Nadaremnie,bo nie władze,ale Polacy muszą teraz zapłacić za te wszystkie tarcze i zakupione skrzepionki.Również te przez Unię Europejską do której tak Ci śpieszno.