Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Uroczyste obchody 105. Rocznicy Odzyskania Niepodległości - PROGRAM
~~astra niezalogowany
3 listopada 2023r. o 15:30
~~Tabaczkowy Goździk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Polak patriota napisał(a): Modlę się aby kaczyński i ziobro nie ujrzeli słońca przez dekady ....

Nie życz nikomu, co Tobie niemiłe- jest takie mądre przysłowie polskie.
uważaj karma wraca.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Burobrązowy Pigwowiec niezalogowany
3 listopada 2023r. o 16:07
~~Polak patriota napisał(a): Modlę się aby kaczyński i ziobro nie ujrzeli słońca przez dekady ....

Jaki to bóg wysłucha Twoich modlitw? Chrześcijański na pewno nie.
~~Wrzosowy Ubiorek niezalogowany
3 listopada 2023r. o 16:52
Nie chodzę do bazyliki. Wolę jak inny ksiądz daje mi komunię.
~~pisowskie rozbiory Polski niezalogowany
3 listopada 2023r. o 17:49
~~Burobrązowy Pigwowiec napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Polak patriota napisał(a): Modlę się aby kaczyński i ziobro nie ujrzeli słońca przez dekady ....

Jaki to bóg wysłucha Twoich modlitw? Chrześcijański na pewno nie.

kaczynski zniszczył i wykorzystał i zawładnął judaszowy Kościół do celów politycznych. Na szczęście pis przegrało wybory.
~~Spopielały Klon niezalogowany
3 listopada 2023r. o 18:32
'...przemarsz Patrolu konnego Grupy Rekonstrukcji 6. Pułku Ułanów Kaniowskich z Marszałkiem Józefem Piłsudskim na czele w towarzystwie dam dworu....'

grzecznie zapytałem o te 'damy dworu' a wy wycinacie tekst...dlaczego?

równie grzecznie zapytałem czy skoro będzie tam Piłsudski to będzie już jako postać która kazała zamordować Zagórskiego czy też tn generał będzie też w marszu...
przypomnę więc wam przy okazji że ten wasz 'marszałek' kazał też zamordować niejakiego Rozwadowskiego...

to też wytniecie?
jeśli tak to jesteście kłamcami historycznymi bojącymi się prawdy...
3 listopada 2023r. o 18:34
'...przemarsz Patrolu konnego Grupy Rekonstrukcji 6. Pułku Ułanów Kaniowskich z Marszałkiem Józefem Piłsudskim na czele w towarzystwie dam dworu....'

grzecznie zapytałem o te 'damy dworu' a wy wycinacie tekst...dlaczego?

równie grzecznie zapytałem czy...
~~Świeto Niepodległości niezalogowany
3 listopada 2023r. o 18:35
Nigdy więcej nieudaczników, chamòw i złodzieji z pisu. Nigdy więcej pisowskiego zaboru !
3 listopada 2023r. o 18:35
dlaczego wycinacie a raczej nie publikujecie mojego postu gdzie grzecznie pytam o te ''damy dworu''? ;D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.