Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Zapraszamy
BolecFORUM Nowy temat

Koalicja

~~Jaskraworóżowy Nawłoć niezalogowany
6 listopada 2023r. o 19:09
~~Ligustur płowy napisał(a): A skoro już tu jesteś to napisz kogo dzisiaj według ciebie Duda namaści na premiera . To zajmie ci chwilę.

Nie lubię pisać w telefonie, zatem krotko, nie wiem, podejrzewam że nikogo. Ma jeszcze czas a ja lubię słuchać jak wyją aby dopaść się do koryta.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Jaskraworóżowy Nawłoć niezalogowany
6 listopada 2023r. o 19:12
Wracam do domu, telefon na bok . Dobranoc , pozdrawiam oszczerców.
~~wwwlucjanocicepl niezalogowany
6 listopada 2023r. o 19:24
~~Ligustur płowy napisał(a): A skoro już tu jesteś to napisz kogo dzisiaj według ciebie Duda namaści na premiera . To zajmie ci chwilę.

Prezydent Andrzej Duda ogłosi dziś wieczorem, że powierza misję tworzenia rządu Mateuszowi Morawieckiemu . Marszałkiem seniorem ma zostać 65-letni Marek Sawicki z PSL.
Ziobro zdziwienia! Pudrowanie trupa. Jarek mu tak kazał
~~Szkarłatnoczerwone Przymiotno niezalogowany
6 listopada 2023r. o 19:41
a ja uważam że wybierze jednak Tuska...
~~Bladoróżowy Styrakowiec niezalogowany
6 listopada 2023r. o 19:47
nie będę słuchał kogoś ,kto obateli
wyzywa od ŚWIŃ
11445
PanM
6 listopada 2023r. o 19:53
za 7 minut orędzie Andrzeja śpiewy łabędzie
Wina Tuska Tuska wina

W sklepach brak taniego wina
Tuska wina
Dzicz się pcha tu Białoruska
Wina Tuska.
Na ulicach lud przeklina
Unii Europejskiej wina
PiS do bandy swej zanęca
To wiadomo wina Niemca.
Gdy w wyborach coś nie pyka
Winna jest matematyka
Takie " mniej jest więcej " cuda
Może dowieść tylko Duda.
Pisie trwają ciagle modły
Tusk wybory wygrał podły.
W sejmie PiS przyjaciół nie ma
A to wina suwerena.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Szkarłatnoczerwone Przymiotno niezalogowany
6 listopada 2023r. o 19:55
a ja tam posłucham...
i teraz tak na poważnie ...nie jak w innych tematach...;D

posłucham chociaż wiem że nic konkretnego nie usłyszę ...
dlaczego tak sądzę?...sprawa jest podwójnie prosta...pierwsza to fakt że on teraz NIE MOŻE POWOŁAĆ premiera...
to nie jego ''działka'' a sejmu...
to co teraz pieprzy się o tym ''orędziu'' to kolejna ''wkrętka'' ;D
to kolejny pokaz gry ''na czas'' i nic więcej...
~~wwwlucjanocicepl niezalogowany
6 listopada 2023r. o 20:06
A nie pisałem ????
Do momentu zaprzysiężenia "nowego" rządu Morawieckiego obowiązki będzie pełnił "stary" rząd Morawieckiego - nawet już po desygnowaniu Morawieckiego. Ani jeden ani drugi gabinet nie będzie miał większości w Sejmie. Sytuacja godna kreacji doktora prawa
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza