~~Pomarańczowoczerwona Bylica napisał(a): Tam gdzie Barczyk i jego Mama zawsze sà dziwne sytuację
~~Pomarańczowoczerwona Bylica napisał(a): Tam gdzie Barczyk i jego Mama zawsze sà dziwne sytuację
Krótko i na temat....
~~Kirowy Chaber napisał(a): Czy to znaczy, że przenoszą SOR do budynku dawnej komendy? To żart?
~~Kirowy Chaber napisał(a): Proszę mi wytłumaczyć jak to ma wyglądać. Pacjent trafia na oddział ratunkowy na dawnej komendzie, Trzeba zrobić rentgen, lub rezonans, więc wiozą go na Jeleniogórską, po czym wraca na dawną komendę w oczekiwaniu na wyniki, a jeżeli się kwalifikuje na oddział to wiozą go z powrotem na Jeleniogórską. Chyba, że ja czegoś nie rozumiem. Albo zaprojektowano jakiś podziemny lub nadziemny łącznik...
~~TylkoLewica napisał(a): Czy nowy rzad wybuduje Nowy Hotel , lub Wysokiej Jakosci Mieszkania, Domy jednorodzinne dla imigrantów? Musimy ich przyjac, jak najwiecej, to biedni ludzie, czesto lekarze i inzynierowie po studiach wlasnie, lepiej wyksztalceni niz srednio rozgarniety typowy polak. Oni uciekaja przed wojna, my jako Europejczycy musimy im pomóc tu sie osiedlic i zapewnic im wszystkie potrzeby. Dlatego nalezy nalozyc specjalny podatek, zwlaszcza na pracujacych wyborców prawicy itp. Polska gospodarka i demografia potrzebuje jak najwiekszej ilosci imigrantów. Nareszcie Polska bedzie nowoczesnym krajem bez rasizmu itp.
~~Bladolawendowy Uczep napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kirowy Chaber napisał(a): Proszę mi wytłumaczyć jak to ma wyglądać. Pacjent trafia na oddział ratunkowy na dawnej komendzie, Trzeba zrobić rentgen, lub rezonans, więc wiozą go na Jeleniogórską, po czym wraca na dawną komendę w oczekiwaniu na wyniki, a jeżeli się kwalifikuje na oddział to wiozą go z powrotem na Jeleniogórską. Chyba, że ja czegoś nie rozumiem. Albo zaprojektowano jakiś podziemny lub nadziemny łącznik...
Nie rozumiesz czloeieki przeniosą Ratowników ludzi którzy przebywają w piwnicy w warunkach że Dyrektor powinien się wstydzić