~~Bladolawendowy Uczep napisał(a):Ktoś napisał: ~~TylkoLewica napisał(a): Czy nowy rzad wybuduje Nowy Hotel , lub Wysokiej Jakosci Mieszkania, Domy jednorodzinne dla imigrantów? Musimy ich przyjac, jak najwiecej, to biedni ludzie, czesto lekarze i inzynierowie po studiach wlasnie, lepiej wyksztalceni niz srednio rozgarniety typowy polak. Oni uciekaja przed wojna, my jako Europejczycy musimy im pomóc tu sie osiedlic i zapewnic im wszystkie potrzeby. Dlatego nalezy nalozyc specjalny podatek, zwlaszcza na pracujacych wyborców prawicy itp. Polska gospodarka i demografia potrzebuje jak najwiekszej ilosci imigrantów. Nareszcie Polska bedzie nowoczesnym krajem bez rasizmu itp.
Dobre
~~Kirowy Chaber napisał(a): Proszę mi wytłumaczyć jak to ma wyglądać. Pacjent trafia na oddział ratunkowy na dawnej komendzie, Trzeba zrobić rentgen, lub rezonans, więc wiozą go na Jeleniogórską, po czym wraca na dawną komendę w oczekiwaniu na wyniki, a jeżeli się kwalifikuje na oddział to wiozą go z powrotem na Jeleniogórską. Chyba, że ja czegoś nie rozumiem. Albo zaprojektowano jakiś podziemny lub nadziemny łącznik...
~~Złota Skalnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kirowy Chaber napisał(a): Proszę mi wytłumaczyć jak to ma wyglądać.....
Wystarczy poczytać ze zrozumieniem. Przenoszone będą zespoły ratownictwa medycznego a nie sor... w niczym to już koliduje a stwarza nowe możliwości. Pracownicy pogotowia ratunkowego jeżdżą do chorych z zagrożeniem życia i mają za zadanie pomóc na miejscu bądź zawieźć do odpowiedniego szpitala w razie potrzeby. Tak ciężko zrozumieć tekst???
~~Złota Skalnica napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kirowy Chaber napisał(a): Proszę mi wytłumaczyć jak to ma wyglądać. Pacjent trafia na oddział ratunkowy na dawnej komendzie, Trzeba zrobić rentgen, lub rezonans, więc wiozą go na Jeleniogórską, po czym wraca na dawną komendę w oczekiwaniu na wyniki, a jeżeli się kwalifikuje na oddział to wiozą go z powrotem na Jeleniogórską. Chyba, że ja czegoś nie rozumiem. Albo zaprojektowano jakiś podziemny lub nadziemny łącznik...
Pod ziom bedzie tunel cos na wzor metra miedzy dwoma budynkami tak ciezko to zrozomiec