~~Złotawy Buk napisał(a):
Ktoś napisał: ~~ napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowawy Heliotrop napisał(a): Naszą niepodległość to morawiecki sprzedał eurokołchozowi.
Chyba twoją!!
Bo mojej niepodległości na razie nikt nie sprzedał!:D
. Każdy kraj , Państwo na terenie którego znajduje się obce wojsko nie jest Krajem, Państwem niepodległym. Każdy Kraj, Państwo które nie może stanowić swoich własnych praw oraz ich egzekwować nie jest Krajem, Państwem suwerennym.
Ojjj, przesadzasz, przesadzasz.
~~dude napisał(a):Ktoś napisał: ~~Złotawy Buk napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~ napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Różowawy Heliotrop napisał(a): Naszą niepodległość to morawiecki sprzedał eurokołchozowi.
Chyba twoją!!
Bo mojej niepodległości na razie nikt nie sprzedał!:D
. Każdy kraj , Państwo na terenie którego znajduje się obce wojsko nie jest Krajem, Państwem niepodległym. Każdy Kraj, Państwo które nie może stanowić swoich własnych praw oraz ich egzekwować nie jest Krajem, Państwem suwerennym.
co to za sekta, ze wy pajace od jakis kwiatów i drzew macie te swoje nazwy,
Nie przesadzaj, ja jestem KALI.
~~Brązoworudy Pustynnik napisał(a):Ktoś napisał: ~~Upadek napisał(a): Niezla niepodleglosc, jak nasi wodzowie lataja do Waszyngtonu i Izraela po instrukcje. Teraz nowa ekipa bedzie czesciej w Berlinie i Brukseli. Panstwo dziurawe, jak szwajcarski ser, agenci z krajów 3 swiata tu na wolnosci sobie lataja. Do tego cala masa innych problemów, wojna za plotem, imigranci bandyci....tfuuu na wszystko. Ten kraj upadl zanim powstal. Ostatnie wybory to byl test na IQ i pokazaly tylko, ze wiekszosc ludzi to banda dziwny czlowiek ów, która daje sie przekupic wlasnymi pieniedzmi i obietnicami pustymi. Nigdy nie bylo pelnej dekomunizacji panstwa i oczszyczenia kraju z wplywu agentów róznego sortu, fasada i dziki zachód. W mediach i wszedzie w tv potomkowie ubecji i zydokomuny.Zastosowana autokorekta
Całkowicie się zgadzam z tobą . Polacy to idioci .