Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Powiat bolesławiecki w oczach Partii
~~Nccg niezalogowany
12 listopada 2023r. o 19:15
Wy wychwalacie komunizm ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Smolisty Rozwar niezalogowany
12 listopada 2023r. o 20:38
~~WnukRabinaLegnickiego napisał(a): No jak tam k***a. Apel do wszystkich sk***ysynów dalej trzymających swoje brudne polskie łapy na majątkach moich przodków. Oddajcie wszystkie kamienice sk***ysyny. Jak wam nie wstyd? Zachowujecie się jak hieny. Podczas gdy moi przodkowie po nocach uczyli się języków obcych i trudnej sztuki kupiectwa; wasi przodkowie byli zwykłymi śmieciami i psami i przetrwaniali te nieliczne śmiecie, które mają chlając k***a i współpracując z nazistami. Oddajcie majątki jeszcze raz powtarzam! Zanim wielka moc Izraela sama się o nie upomni. K***a psy. Polska oddaj majątki, które zagrabiłaś mojego, mojemu ludowi k***a. To było ostatnie wezwanie, zanim fala Izraelitów zaleje wasze c*****e miasta i doprowadzi je do porządku. Aaaaaaaaaaaa! K***a jestem najlepszy. Jestem najlepszy w tym co robię i wszyscy o tym wiedzą. To nie moja wina, że w w waszej zj****ej Europie nie ma wolności słowa i wasi rodacy mają was w dupie k***a. Wszyscy na was kupczyją, wy nawet na siebie sami kupczycie prowadząc taki tryb życia jaki prowadzicie śmiecie. Ja p******e k***a nie zasługujecie na wolność, nie dorośliście do tego, a z resztą i tak jej nie macie bo wszyscy was ruchają jak chcą biedaki k***a. Pamiętajcie tylko biednym społeczeństwem można kierować tak jak stadem k***a brudnych psów zaj****ych w dupę. I o to właśnie chodzi... Zastosowana autokorekta

Zluzuj majty bo chyba coś cie mośku w nie pije

Zastosowana autokorekta

~~WnukRabinaLegnickiego niezalogowany
12 listopada 2023r. o 21:35
~~major napisał(a): krec ...ć żyd...ów !!! je...ać isr...el!!!Zastosowana autokorekta

Polaczku, jak my rzadzimy wami jak psami. Placisz podatki, jak inni frajyerzy, a wiekszosc hajsu i tak idzie na nasze konta bankowe w Haifie i innym Kajmanach. Jestescie uposledzeni na umysle, my wam dajemy kukielki, zebyscie mysleli, ze kogos wybieracie haah. Wasi liderzy robi na lache najwyzej za kilka dolarów was sprzedali.
~~Ciemnogranatowa Krwawnica niezalogowany
13 listopada 2023r. o 5:43
Zryty łeb ma wizję z dalekiego południa... Jakby co, to na Tysiąclecia jest czynne całodobowo i są jeszcze wolne miejsca. Może jakaś porada lub dogłębna konsultacja potrzebna? Warto spróbować, nie zaszkodzi. Może to ulży na duszy zagubionemu na tym świecie?
~~Pomarańczowoczerwona Miodunka niezalogowany
13 listopada 2023r. o 6:35
~~Nccg napisał(a): Wy wychwalacie komunizm ?
no właśnie.... Bolszewik to bolszewik..
~~kilof niezalogowany
13 listopada 2023r. o 9:59
jak to gdzie trafił gruz? podobnie jak cegły i inne materiały budowlane, na odbudowę stolicy
~~Zenek niezalogowany
13 listopada 2023r. o 10:17
~~kilof napisał(a): jak to gdzie trafił gruz? podobnie jak cegły i inne materiały budowlane, na odbudowę stolicy

Tak ale tylko część bo co lepsze jechało do sowietów
~~Niebieskoszara Żurawina niezalogowany
13 listopada 2023r. o 11:52
~~WnukRabinaLegnickiego napisał(a):
Ktoś napisał: ~~major napisał(a): krec ...ć żyd...ów !!! je...ać isr...el!!!Zastosowana autokorekta

Polaczku, jak my rzadzimy wami jak psami. Placisz podatki, jak inni frajyerzy, a wiekszosc hajsu i tak idzie na nasze konta bankowe w Haifie i innym Kajmanach. Jestescie uposledzeni na umysle, my wam dajemy kukielki, zebyscie mysleli, ze kogos wybieracie haah. Wasi liderzy robi na lache najwyzej za kilka dolarów was sprzedali.

Nie każdy wróg jest żydem ale każdy żyd jest wrogiem!!!

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.