~~WnukRabinaLegnickiego napisał(a): No jak tam k***a. Apel do wszystkich sk***ysynów dalej trzymających swoje brudne polskie łapy na majątkach moich przodków. Oddajcie wszystkie kamienice sk***ysyny. Jak wam nie wstyd? Zachowujecie się jak hieny. Podczas gdy moi przodkowie po nocach uczyli się języków obcych i trudnej sztuki kupiectwa; wasi przodkowie byli zwykłymi śmieciami i psami i przetrwaniali te nieliczne śmiecie, które mają chlając k***a i współpracując z nazistami. Oddajcie majątki jeszcze raz powtarzam! Zanim wielka moc Izraela sama się o nie upomni. K***a psy. Polska oddaj majątki, które zagrabiłaś mojego, mojemu ludowi k***a. To było ostatnie wezwanie, zanim fala Izraelitów zaleje wasze c*****e miasta i doprowadzi je do porządku. Aaaaaaaaaaaa! K***a jestem najlepszy. Jestem najlepszy w tym co robię i wszyscy o tym wiedzą. To nie moja wina, że w w waszej zj****ej Europie nie ma wolności słowa i wasi rodacy mają was w dupie k***a. Wszyscy na was kupczyją, wy nawet na siebie sami kupczycie prowadząc taki tryb życia jaki prowadzicie śmiecie. Ja p******e k***a nie zasługujecie na wolność, nie dorośliście do tego, a z resztą i tak jej nie macie bo wszyscy was ruchają jak chcą biedaki k***a. Pamiętajcie tylko biednym społeczeństwem można kierować tak jak stadem k***a brudnych psów zaj****ych w dupę. I o to właśnie chodzi... Zastosowana autokorekta
Zastosowana autokorekta
~~major napisał(a): krec ...ć żyd...ów !!! je...ać isr...el!!!Zastosowana autokorekta
~~Nccg napisał(a): Wy wychwalacie komunizm ?no właśnie.... Bolszewik to bolszewik..
~~kilof napisał(a): jak to gdzie trafił gruz? podobnie jak cegły i inne materiały budowlane, na odbudowę stolicy
~~WnukRabinaLegnickiego napisał(a):Ktoś napisał: ~~major napisał(a): krec ...ć żyd...ów !!! je...ać isr...el!!!Zastosowana autokorekta
Polaczku, jak my rzadzimy wami jak psami. Placisz podatki, jak inni frajyerzy, a wiekszosc hajsu i tak idzie na nasze konta bankowe w Haifie i innym Kajmanach. Jestescie uposledzeni na umysle, my wam dajemy kukielki, zebyscie mysleli, ze kogos wybieracie haah. Wasi liderzy robi na lache najwyzej za kilka dolarów was sprzedali.