~~Czarnofioletowa Śnieguliczka napisał(a): Brawo p.Jolu.!! Tak trzymać! Proszę nie przejmować się tymi komentarzami bo już wszyscy wiedzą jak to .. Polak Polakowi wilkiem.A już najgorzej jak komuś się wiedzie i/lub ma swoje małe lub wielkie sukcesy .Proszę robić swoje.Pomoglajuz pani wielu kobietom,w tym także mi.! Brawa za wytrwałość w dążeniu do celu Kciuki w górę!
~~Sinoniebieski Czyściec napisał(a):sama napisałam sobie komentarzKtoś napisał: ~~Czarnofioletowa Śnieguliczka napisał(a): Brawo p.Jolu.!! Tak trzymać! Proszę nie przejmować się tymi komentarzami bo już wszyscy wiedzą jak to .. Polak Polakowi wilkiem.A już najgorzej jak komuś się wiedzie i/lub ma swoje małe lub wielkie sukcesy .Proszę robić swoje.Pomoglajuz pani wielu kobietom,w tym także mi.! Brawa za wytrwałość w dążeniu do celu Kciuki w górę!
~~Toja napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinoniebieski Czyściec napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Czarnofioletowa Śnieguliczka napisał(a): Brawo p.Jolu.!! Tak trzymać! Proszę nie przejmować się tymi komentarzami bo już wszyscy wiedzą jak to .. Polak Polakowi wilkiem.A już najgorzej jak komuś się wiedzie i/lub ma swoje małe lub wielkie sukcesy .Proszę robić swoje.Pomoglajuz pani wielu kobietom,w tym także mi.! Brawa za wytrwałość w dążeniu do celu Kciuki w górę!
sama napisałam sobie komentarz
[/c~~tom napisał(a): Ta pani wygląda, jak siostra bliżniacza Kuczaja---tylko twarz przerobiona, nie do poznania.... !!!Pani jest bezkonkurencyjna-----bo w swojej wadze, nie ma konkurentek...!!!!Hipokryzja znajomych i koleżanek---zachwycających sie wyglądem, tej pani przeraża....!!![/~~tom napisał(a): Ta pani wygląda, jak siostra bliżniacza Kuczaja---tylko twarz przerobiona, nie do poznania.... !!!Pani jest bezkonkurencyjna-----bo w swojej wadze, nie ma konkurentek...!!!!Hipokryzja znajomych i koleżanek---zachwycających sie wyglądem, tej pani przeraża....!!!
Masz lusterko? Posmiejemy się razem.!hajahaha
~~Szarawy Pieris napisał(a): Jola Anasiewicz, Radek Sikorski... Co to za infantylne praktyki?
~~tom napisał(a): Ta pani wygląda, jak siostra bliżniacza Kuczaja---tylko twarz przerobiona, nie do poznania.... !!!Pani jest bezkonkurencyjna-----bo w swojej wadze, nie ma konkurentek...!!!!Hipokryzja znajomych i koleżanek---zachwycających sie wyglądem, tej pani przeraża....!!!