Zastosowana autokorekta
~~dubler napisał(a): Lucjan przypomnij temat .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~dubler napisał(a): Lucjan przypomnij temat .
Nie znam Twoich zainteresowań , tu poruszonych jest wiele tematów , założyciel dał tytuł Sondaż na Dudę , internauci uznali że nie warto brać udziału w " Sondażu na Dudę " , jeden woli pisać o pobycie Lucjana na pochodzie z okazji Święta Niepodległości , drugi o covidzie , trzeci o wojnie na Ukrainie , nie będę wymieniał wszystkich , wybierz sobie jaki Tobie pasuje , np .~~Pomidorowy Pierwiosnek pisze o tchórzach , możesz z nim o tych zwierzątkach podyskutować , mój dubler chce z ~~Pomidorowy Pierwiosnek podyskutować za co został zbanowany , Pan M zapewne " profesor " zadaje pytania , to coś jak TY .
Jak widzisz wybór tematów jest różnego rodzaju .
~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): a ty wolisz tyldować bo tak bezpieczniej ....;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): a ty wolisz tyldować bo tak bezpieczniej ....;D
Tak napisałem jeden post aby pokazać takiej TYLDZIE jak TY jak ktoś robi z Ciebie DURNIA posługując się moim linkiem .
Ja jednorazowo zostałem tyldą ~~Pomidorowy Pierwiosnek
~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): co ty nie powiesz?
czyli znowu się ''bawisz''? ;D
Lucjan ty jesteś prostszy niż konstrukcja cepa ...;D
nie rozpoznać twoich wpisów nie sposób bo są niepowtarzalnie proste i czytelne ...
a najczęściej zdradzają cię błędy jakie popełniasz ...musisz nad tym sporo popracować ...;D
nawet teraz pokazujesz swoje nieuctwo...
co to znaczy posługiwać się twoim '' linkiem '' ;D ;D ;D