~~Niebieskawozielony Słoneczniczek napisał(a): Przypomnę ci tylko jak to wyzywałeś wszystkich od nieuków płaskoziemców i foliarzy tych którzy nie chcieli przyjąć cudownego eliksiru.
Co do płaskoziemców i foliarzy potwierdzam , nadal tak uważam , pisałem tak o ludziach zaprzeczających osiągnięciom naukowym , są to powszechnie używane określenia wobec takich ludzi .
Nieuki to twój dodatek i delikatnie mówiąc kłamstwo , nie wymienię jak mnie nazywano .
Tu nie będę pisał delikatnie , jest podłym i niegodziwym kłamstwem pisanie że używałem tych określeń wobec przeciwników szczepień , zawsze pisałem o dobrowolności szczepień , popierałem je i sam się szczepiłem .
Spytam ciebie gdzie są te negatywne skutki szczepień , gdzie te masowe zgony po pół roku po zaszczepieniu , po dwóch latach całkowity ARMAGEDON zaszczepionych .
Covid nadal jest obecny , nadal ludzie chorują , jest jak grypa i wiele innych chorób wirusowych .
Dopisane 22.11.2023r. o godz. 22:02:
~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): ojojoj...
proszę nie przypominać takich spraw Lucjanowi bo zwyzywa od ''mend'' co będzie w jego mniemaniu ''adekwatną odpowiedzią'' ;D
Bardziej pasowałoby to co Ty o innych piszesz NIEUKU , KMIOCIE .
Dla mnie są tylko foliarzami ( pejor. osoba, która wierzy w teorie spiskowe, zjawiska paranormalne, pseudonaukowe teorie itp.)