~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): gdzie tu wcześniej była jakaś ''obelga'' kierowana pod twój adres?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marekbuz napisał(a): Przychodzi Lucjan do lekarza;
Panie doktorze tracę pamięć
- od kiedy ?
- co od kiedy ?
Ty z tym problemem nie idź do lekarza , nie będzie w stanie pomóc .
~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): teraz np. czytam o twoim Kornelku -w przerwie piszę z tobą ;D- i jakim był piewcą idei prokremlowskich...
czytam o nim i jego towarzyszach ...
~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): gdzie tu jakaś ''obelga''? ;D
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): teraz np. czytam o twoim Kornelku -w przerwie piszę z tobą ;D- i jakim był piewcą idei prokremlowskich...
Żałuję że nigdy nie spotkałem osobiście Kornela Morawieckiego , Ty ty na forum jesteś najbardziej prorosyjski wyznawcą ich polityki i ideologii , czytałem Twoje życzenia zwycięstwa Rosji nad Ukrainą , nie ważne dla Ciebie fakty , ważne pro rosyjskie komentarze .
~~Kacperek napisał(a): Wiatr historii Lucek zmienia kierunek , widzę że ty,podobnie jak twój guru Macierewicz , idziesz w niepoczytalność
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): teraz np. czytam o twoim Kornelku -w przerwie piszę z tobą ;D- i jakim był piewcą idei prokremlowskich...
Żałuję że nigdy nie spotkałem osobiście Kornela Morawieckiego , Ty ty na forum jesteś najbardziej prorosyjski wyznawcą ich polityki i ideologii , czytałem Twoje życzenia zwycięstwa Rosji nad Ukrainą , nie ważne dla Ciebie fakty , ważne pro rosyjskie komentarze .
Dopisane 22.11.2023r. o godz. 20:33:Ktoś napisał: ~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): gdzie tu jakaś ''obelga''? ;D
Właśnie gdzie tu jakaś obelga , przeczytaj co Ty napisałeś o moim pierwszym wpisie , nie do końca wiem została zastosowana autokorekta , nie wiem co chciałeś zainsynuować .
14240
M21W2
1 godz. 59 min. temu
~~Srebrzystobiała Tawułka napisał(a): a ty wolisz tyldować bo tak bezpieczniej ....;D
Tak napisałem jeden post aby pokazać takiej TYLDZIE jak TY jak ktoś robi z Ciebie DURNIA posługując się moim linkiem .
Ja jednorazowo zostałem tyldą ~~Pomidorowy Pierwiosnek
o to chodzi ?...gdzie w moim poście jest ''obelga''? ;D
ale ty już wspominasz o ''durniach''
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Kacperek napisał(a): Wiatr historii Lucek zmienia kierunek , widzę że ty,podobnie jak twój guru Macierewicz , idziesz w niepoczytalność
Dziękuję " panie konował " za diagnozę , lekarz z ciebie kiepski .
Iluż to ja mam guru trudno zliczyć , dopisany jeden więcej też się przyda .