~~Pinochet napisał(a): [c
Znalazł się smakosz z Koziej Górki....Kiedy ostatnio byłeś w Biedronce? Jest wyśmienity wybór produktów. Chleba też jest do wyboru.I tańszy i droższy.Co najważniejsze wszystko świeże,bo obrót bardzo duży.
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pampers pełny napisał(a): Macierewicz i kaczynski pierwsi staną przed komisją ds wpływów rosyjskich
Będzie to zgodne z prawem takim jak je rozumie Tusk i koalicja ośmiu gwiazdek .
Dopisane 30.11.2023r. o godz. 18:40:Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Jagoda napisał(a): ozdoba jako minister ''bez teki'' ...;D
ozdoba jako ''ekspert'' ...;D
tylko konkretnie...od czego?
ile jeszcze godzin będzie ''ministrem''? ...chyba ze 250....no może 270...
no to przeliczcie mi tu piSSdzielskie głomby te 17 000zł jakie dostanie na stawkę godzinową i napiszcie ilu z was ma taką stawkę jak zapieprzacie na ''strefach'' czy po baderach i zenderach...;D
Ty PISSDZIELCU nie zadawaj pytań , napisz coś od siebie , zamiast sloganów podaj fakty .
Dopisane 30.11.2023r. o godz. 18:42:~~8 gwiazdk napisał(a): Żebyś ty kłamliwy pisowski cwelu zdechł .
Zapewne kolega Janusza , tego nie skrytykuje .
Dopisane 30.11.2023r. o godz. 18:43:Zapewne to post kolegi Janusz , tego nie skrytykuje - " Żebyś ty kłamliwy pisowski cwelu zdechł ."
Lucuś poluzuj gumkę ...poluzuj chłopie bo znowu cię ''nosi'' ;D
przecież ja właśnie podałem fakty....;D
a ty co?...dasz radę przeliczyć to co podałem powyżej?...nie dasz rady bo jesteś ''cienki boluś''
a co do tego co tak cię ubodło to czy właśnie mam sięgnąć do mojego ''ipeenku'' by przypomnieć ci jak pisałeś wielokrotnie do mnie ''parówo''? ;D
więc co tu ''jojczysz''? ;D
czyżby ból dupki że twój cenckiewiczowy ipn właśnie się posypał? ;D
~~Szafranowy Chmiel napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pinochet napisał(a): [c
Znalazł się smakosz z Koziej Górki....Kiedy ostatnio byłeś w Biedronce? Jest wyśmienity wybór produktów. Chleba też jest do wyboru.I tańszy i droższy.Co najważniejsze wszystko świeże,bo obrót bardzo duży.
jeśli chleb z Biedronki to każdemu polecę chleb Nowodworski...
posypany makiem i zawsze chrupiąca skórka...
~~Szafranowy Chmiel napisał(a): będzie się dopiero działo jak zaczną działać komisje ...
te trzy to preludium ...
taki ''supporcik'' przed prawdziwym koncertem...
ciekawe kto pierwszy zatańczy tam ''kazaczoka''...;D