~~Bogota Boys napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szafranowy Chmiel napisał(a): ciekawe jak się teraz czują piSSdzielcy widząc jak ich własny pinokio klasycznie ''wydymał'' :D
muszą mieć niezły ''ból dupki'' ....HAHAHAHAHAHA...
Będziesz miał ten chleb PO 30ZŁ, a paliwo PO 15zł
więc zamknij japę
PanM napisał(a):Ktoś napisał: ~~Bogota Boys napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szafranowy Chmiel napisał(a): ciekawe jak się teraz czują piSSdzielcy widząc jak ich własny pinokio klasycznie ''wydymał'' :D
muszą mieć niezły ''ból dupki'' ....HAHAHAHAHAHA...
Będziesz miał ten chleb PO 30ZŁ, a paliwo PO 15zł
więc zamknij japę
Normalny przyzwoity chleb już dawno kosztuje 20 zł /kilo/ orkiszowy / Inne chleby średnio po 15,
To co żrą pisowcy z biedronki chleba nie przypomina.
Co do innych cen . tam gdzie decyduje o nich rząd państwo jedzie socjalizmem. Tam gdzie socjalizm syf , kiła i ceny urzędowe. O cenach , zarobkach , podatkach powinien w maksymalnym
Znalazł się smakosz z Koziej Górki....Kiedy ostatnio byłeś w Biedronce? Jest wyśmienity wybór produktów. Chleba też jest do wyboru.I tańszy i droższy.Co najważniejsze wszystko świeże,bo obrót bardzo duży.
~~Pszeniczny Osteospermum napisał(a): Lucjan , ale to twoi szpiegowali tym pegasusem.
~~Niebieskawa Jagoda napisał(a): dlaczego nie napiszesz wprost kogo masz na myśli tylko rżniesz głupa? ;D
~~Niebieskawa Jagoda napisał(a): Lucjan....nie ma czegoś takiego jak ''avatar'' ~~wwwlucjanocicepl
~~Precz z komuną napisał(a): Pisowce to podli kłamcy. Ozdoba wyskoczył ze zdjęciem Tuska i Putina z czasów kiedy nie było wojny w Ukrainie a Rosją gościła na salonach. Dzisiaj mamy inne realia i cała Europa i USA jest razem z Polską przeciwko Rosji. Nigdy wcześniej w historii świata nie było takiej sytuacji i to jest szansa dla Polski. A komisja ds wpływów rosyjskich powstanie przeciwko pisowcom !!!!
PanM napisał(a): Złotówka dla socjalistów . € DLA LUDZI UCZCIWEJ PRACY.
Gdyby tu było € dawno nie było by wielu problemów . Kredyty , franki , mieszkania i inflacja.
Niedorozwoje pisowskie postraszyli jeszcze głupszych od siebie że w krajach które przyjęły € jest wysoka inflacja .
Zapomnieli dodać że tam ludzie zarabiali po 500 € miesięcznie a ceny towarów tak jak w całej Unii.
~~Pampers pełny napisał(a): Macierewicz i kaczynski pierwsi staną przed komisją ds wpływów rosyjskich
~~Niebieskawa Jagoda napisał(a): ozdoba jako minister ''bez teki'' ...;D
ozdoba jako ''ekspert'' ...;D
tylko konkretnie...od czego?
ile jeszcze godzin będzie ''ministrem''? ...chyba ze 250....no może 270...
no to przeliczcie mi tu piSSdzielskie głomby te 17 000zł jakie dostanie na stawkę godzinową i napiszcie ilu z was ma taką stawkę jak zapieprzacie na ''strefach'' czy po baderach i zenderach...;D
~~8 gwiazdk napisał(a): Żebyś ty kłamliwy pisowski cwelu zdechł .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pszeniczny Osteospermum napisał(a): Lucjan , ale to twoi szpiegowali tym pegasusem.
Jak szpiegowali to do pierdla i zakaz sprawowania jakichkolwiek publicznych funkcji do końca życia .
Tu na forum mamy podobnego do nich , zbiera haki w ipeku na oponentów , wniosek jest tyle samo wart co ci od pegasusa .
Dopisane 30.11.2023r. o godz. 18:26:Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Jagoda napisał(a): dlaczego nie napiszesz wprost kogo masz na myśli tylko rżniesz głupa? ;D
Pisałeś - ucz się ode mnie , nauka nie poszła w las .
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Pszeniczny Osteospermum napisał(a): Lucjan , ale to twoi szpiegowali tym pegasusem.
Jak szpiegowali to do pierdla i zakaz sprawowania jakichkolwiek publicznych funkcji do końca życia .
Tu na forum mamy podobnego do nich , zbiera haki w ipeku na oponentów , wniosek jest tyle samo wart co ci od pegasusa .
Dopisane 30.11.2023r. o godz. 18:26:Ktoś napisał: ~~Niebieskawa Jagoda napisał(a): dlaczego nie napiszesz wprost kogo masz na myśli tylko rżniesz głupa? ;D
nie byłbyś sobą Lucjan gdybyś o mnie nie wspomniał....;D
ja poniekąd to rozumiem...jestem twoim ''motorem napędowym'' ...jestem dla ciebie ''tlenem'' ;D
dobrze że ''uczysz się ode mnie'' ...doceniam to że w końcu to przyznałeś ...
ale jak widzę jeszcze sporo nauki przed tobą...
przeanalizuj to co sam napisałeś...
'''Jak szpiegowali to do pierdla '' ...
''Tu na forum mamy podobnego do nich , zbiera haki w ipeku na oponentów , wniosek jest tyle samo wart co ci od pegasusa .''
czyli wychodzi na to że jednak uważasz że szpiegowali...;D
potwierdzasz to w drugiej części- ''tyle samo wart co ci od pegasusa'' ....czyli są tacy ludzie ...;D
jak wyjaśnisz teraz swoje własne słowa? ;D
bo ja to że mam swój ''prywatny ipeenek'' pisałem otwarcie ...wiesz zresztą że on nadal funkcjonuje ...
i to nie jest zasługa jakichś tam według ciebie ''oponentów'' bo tych jest tu całkiem spore stadko...
to już twoja ''zasługa'' ...;D
to też Lucjanie nie są żadne ''haki'' tylko przykłady nie tylko wcześniejszego chamstwa ale nawet otwartego łamania prawa...
bo to wiesz Lucjan jak to bywa z ''kancelariami'' ...;D