~~Buraczkowa Miodunka napisał(a): te półtora km ,to pociąg powinien
przejechać z rozpędu ( na luzie)
~~Szary Słoneczniczek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szary Słoneczniczek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Lepnica napisał(a): Trakcje ukraść, niestety to tylko pracownicy mają taki tupet.
Ukradniemy bo mamy tylko my dostęp i powiemy, ze ktoś ukradł.
Stary numer na budowach, w zakładach, na stróżowani itd.
Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Lepnica napisał(a): Ktoś napisał: ~~Tajniak z Węglinca napisał(a): Zielonkawobłękitna Lepnica
Napewno wyparowało to ukradli złodzieje ze Starego Węglinca i Weglinca a ty panie zielonka jak jestes ze złodziejami to się nie odzywaj .A co robi straż ochrony kolei śpi w tym czasie ,a złodzieje okradają wszystko co możliwe pralki lodówki itd
Sprawdzę ile 1mm3 takiego drutu waży.
Polskę nie okradają kieszonkowcy, tylko ci co mają dostęp do koryta.
Z żadnymi złodziejami nie jestem, bo złodziej to zawsze złodziej i nie ma dla mnie znaczenia kim on jest.
Łapówkarz to też złodziej i jemu podobni, pracują w wielu profesjach. Oczywiście złodziej to dla niektórych też profesja.
Jak ich złapiecie to napiszcie i wtedy zobaczymy kto miał rację.
Łatwiej policzyć ile waży jeden metr drutu jezdnego . Taka ciekawostka nie jest on okrągły w przekroju.
Metr bieżący jakby co .
Sprawdzałem 1m tj, 0,45 drut o średnicy 8 mm. Tzn. 750m x 0,45 = 337,50
Więc na rowerach tego nikt nie wywiózł, wystarcz sprawdzić kamery na przejazdach i dojazdach, jaki samochód w tym czasie wjeżdżał i wyjeżdżał z danego odcinka.
~~Zenek napisał(a):Ktoś napisał: ~~Szary Słoneczniczek napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Szary Słoneczniczek napisał(a): Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Lepnica napisał(a): Trakcje ukraść, niestety to tylko pracownicy mają taki tupet.
Ukradniemy bo mamy tylko my dostęp i powiemy, ze ktoś ukradł.
Stary numer na budowach, w zakładach, na stróżowani itd.
Ktoś napisał: ~~Zielonkawobłękitna Lepnica napisał(a): Ktoś napisał: ~~Tajniak z Węglinca napisał(a): Zielonkawobłękitna Lepnica
Napewno wyparowało to ukradli złodzieje ze Starego Węglinca i Weglinca a ty panie zielonka jak jestes ze złodziejami to się nie odzywaj .A co robi straż ochrony kolei śpi w tym czasie ,a złodzieje okradają wszystko co możliwe pralki lodówki itd
Sprawdzę ile 1mm3 takiego drutu waży.
Polskę nie okradają kieszonkowcy, tylko ci co mają dostęp do koryta.
Z żadnymi złodziejami nie jestem, bo złodziej to zawsze złodziej i nie ma dla mnie znaczenia kim on jest.
Łapówkarz to też złodziej i jemu podobni, pracują w wielu profesjach. Oczywiście złodziej to dla niektórych też profesja.
Jak ich złapiecie to napiszcie i wtedy zobaczymy kto miał rację.
Łatwiej policzyć ile waży jeden metr drutu jezdnego . Taka ciekawostka nie jest on okrągły w przekroju.
Metr bieżący jakby co .
Sprawdzałem 1m tj, 0,45 drut o średnicy 8 mm. Tzn. 750m x 0,45 = 337,50 x 2= 675,00 kg.
Więc na rowerach tego nikt nie wywiózł, wystarcz sprawdzić kamery na przejazdach i dojazdach, jaki samochód w tym czasie wjeżdżał i wyjeżdżał z danego odcinka.
autopoprawka
~~Cienias napisał(a): Powinni wziąć pod lupę byłych pracowników pociągów śmieciowych jak również elektryków bo kradzież sieci frakcyjnej nie jest taka prosta sprawa trzeba na tym się znać. A co robi dyspozytor sieci we Wrocławiu że nie widzi co się dzieje na linii którą nadzoruję. A może trzeba pozmieniać zabezpieczenia żeby to można było zobaczyć.gdzie są kamery były by montowane noktowizor to było by łatwo złapać złodziej kurde
~~Cienias napisał(a): Powinni wziąć pod lupę byłych pracowników pociągów śmieciowych jak również elektryków bo kradzież sieci frakcyjnej nie jest taka prosta sprawa trzeba na tym się znać. A co robi dyspozytor sieci we Wrocławiu że nie widzi co się dzieje na linii którą nadzoruję. A może trzeba pozmieniać zabezpieczenia żeby to można było zobaczyć.
~~Granatowoszara Krokosmia napisał(a):Ktoś napisał: ~~Cienias napisał(a): Powinni wziąć pod lupę byłych pracowników pociągów śmieciowych jak również elektryków bo kradzież sieci frakcyjnej nie jest taka prosta sprawa trzeba na tym się znać. A co robi dyspozytor sieci we Wrocławiu że nie widzi co się dzieje na linii którą nadzoruję. A może trzeba pozmieniać zabezpieczenia żeby to można było zobaczyć.
A nie byli na złomowiskach tam będą kamery takie proste Bolesławiec Nowogrodziec ktoś sprzedaje musi dać dowód
~~Pisior napisał(a): Miesiąc rządów tuska i juz widzimy efekty