Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Dziękujemy policjantom bolesławieckiej drogówki za postawę i profesjonalizm w niesieniu pomocy potrzebującym
~~Brunatnoszara Psianka niezalogowany
15 grudnia 2023r. o 13:18
Wystarczyła tylko zmiana władzy a już się zachowują tak jak to mają robić.A co łaske zrobili żem pomogli ludziom w potrzebie ?Są od tego jak ............
Do czego to doszło ,że chwalimy słupa za to że stoi prosto.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ołowiany Przypołudnik niezalogowany
15 grudnia 2023r. o 14:12
A czasami staruszek przez jezdnię nie przeprowadzają ? Żenada.
~~Kobaltowy Grujecznik niezalogowany
15 grudnia 2023r. o 14:20
ocieplanie wizerunku ,aż kapie od wazeliny
~~taka prawda niezalogowany
15 grudnia 2023r. o 14:23
Z danych opublikowanych przez OKO.press wynika, że od 2018 roku w czasie policyjnych interwencji zmarło co najmniej 34. mężczyzn. Dr Piotr Kładoczny podkreślił, że zapewne mamy do czynienia z niepełnymi danymi. - policja poczuła się bezkarna - ocenił karnista z Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego i Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka.
~~Rudobrunatnyrudawa Smagliczka niezalogowany
15 grudnia 2023r. o 15:37
Żałosne ratowanie wizerunku
Dziękuje policjantom za wstępna korupcję i posiniaczenie mnie oraz za zorganizowanie mi wypadku i wrobienie. Dzuekuje wszyscy do wora
15 grudnia 2023r. o 15:40
~~taka prawda napisał(a): Z danych opublikowanych przez OKO.press wynika, że od 2018 roku w czasie policyjnych interwencji zmarło co najmniej 34. mężczyzn. Dr Piotr Kładoczny podkreślił, że zapewne mamy do czynienia z niepełnymi danymi. - policja poczuła się bezkarna - ocenił karnista z Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego i Helsińskiej Fundacji Praw Człowieka.

Mnie posinaczyli i zgadnijcie teraz mnie oskarżają za to ze broniłam miru domowego i chciałam ciszy dostałam 224 1 i 2 kk i 226 1 za to ze wzięli od organizatorów w łapę posiniaczyli
Mnie i porwali i przetrzymywali na komendzie gratulacje brawo policja
15 grudnia 2023r. o 16:00
~~Brunatnoszara Psianka napisał(a): Wystarczyła tylko zmiana władzy a już się zachowują tak jak to mają robić.A co łaske zrobili żem pomogli ludziom w potrzebie ?Są od tego jak ............
Do czego to doszło ,że chwalimy słupa za to że stoi prosto.

Kłamczuszki nie ma znaczenia co w Warszawie oni maja tutaj takie łyse guru dlatego policja w boleslawcu taka ch j w a
~~Bakłażanowy Migdałowiec niezalogowany
15 grudnia 2023r. o 17:16
Żenada
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza