~~Paliowa Sanwitalia napisał(a): ludzie do Kwietnia kkkkuuupppaa czasu
orientacja Wam się politycznie zmieni
~~zuzia napisał(a): relich wymienił kierowniczkę domu kultury bo była niewygodna i powołal nikompetentną osobe bo jest uległa trzeba przyjrzeć się tej pani
~~RR aut napisał(a):Ktoś napisał: ~~Paliowa Sanwitalia napisał(a): ludzie do Kwietnia kkkkuuupppaa czasu
Ja od lat czekam aż Relich będzie rozliczony i wyrzucony z Urzędu .Każdy na burmistrza tylko nie Relich .Przekazał dane osobowe mieszkańców gminy na polecenie Ziobry jako jedyny w całym Powiecie .
~~Srebrnoszara Skimia napisał(a): chciałabym by Bezpartyjni zostali Bezstołkowymi w miescie i Powiecie Bolesławiec.spoko bedzie duzo nowych twarzy zabiora glosy
~~Bladoczerwony Tojad napisał(a):Ktoś napisał: ~~RR aut napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Paliowa Sanwitalia napisał(a): ludzie do Kwietnia kkkkuuupppaa czasu
Ja od lat czekam aż Relich będzie rozliczony i wyrzucony z Urzędu .Każdy na burmistrza tylko nie Relich .Przekazał dane osobowe mieszkańców gminy na polecenie Ziobry jako jedyny w całym Powiecie .
Lechosławiczu tak cie boli....
Boli mnie ,że tacy ludzie jak Relich rządzą nieudolnie Gminą ,A lechosławicza w to nie mieszaj bo takich jak Lechu jest w gminie tysiące i odsuną Relicha od koryta .
~~Bladoczerwony Tojad napisał(a):Ktoś napisał: ~~zuzia napisał(a): relich wymienił kierowniczkę domu kultury bo była niewygodna i powołal nikompetentną osobe bo jest uległa trzeba przyjrzeć się tej pani
Następna nagonką? Już vet i wiertelko szuka ze swoimi krzeseł, bo w sąsiedniej wiosce ktoś nieuzasadniony na nie tym krześle usiądzie.