Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~ed niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 10:58
&ab_channel=WitekMuzykUlicy-Topic
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Trudno nadążyć niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 11:22
"Praworządność" a la PO,
czyli jak działa doktryna Neumana
- Grodzki, Gawłowski, Nowak, Karpiński nigdy, powtarzam nigdy nie usłyszą wyroku
- za to Wąsik i Kamiński w ekspresowym tempie pójdą siedzieć
~~Łatwo zrozumieć niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 11:30
~~Trudno nadążyć napisał(a): "Praworządność" a la PO,
czyli jak działa doktryna Neumana
- Grodzki, Gawłowski, Nowak, Karpiński nigdy, powtarzam nigdy nie usłyszą wyroku
- za to Wąsik i Kamiński w ekspresowym tempie pójdą siedzieć

Osiem lat PiS miał wszystko. Sejm , prezydenta , Ziobre . Osiem lat to wystarczająco długo aby skazać winnych.
Nowak , siedział rok w areszcie , potem zapłacił milion kaucji a winy jak nie ma tak nie ma. Co stało na przeszkodzie aby go skazać ?
~~Yogi niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 11:33
Bubu mówi , że skazani w 2015 roku pójdą siedzieć z prędkością światła wg doktryny "ciężko nadążającego"
~~Żółtobrunatny Chmiel niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 11:39
~~piss napisał(a):
Widzisz bucu jaki jesteś tępy gimnazjum się kończy po 9 latach edukacji a ty przygłupie skończyłeś tylko 8 klas no chyba , że szło ci kiepsko i powtarzałeś klasy , przecież nikt inny jak ty stwierdziłeś ,że wygrał PIS i powinien rządzić , przecież nikt im nie broni tylko nie mów ,że 184 to więcej jak 248, .Zapomniałeś jak Kaczor witał kwiatami Szydło po zwycięstwie w Europarlamencie 1 do 27!

Zgłoś do moderacji

A ty ... dalej brniesz z tymi swoimi dyrdymałami. Przypisujesz mi że stwierdziłem że PIS wygrał, tymczasem to napisał ktoś inny. Ja napisałem, że 11,5 mln głosów to nie stanowi 70% społeczeństwa. Co do gimnazjum to doskonale wiem ile lat trwała nauka, ale poziom nauczania był taki właśnie jaki ty reprezentujesz. A teraz jeszcze raz. Czy 11,5 mln. to stanowi 70% naszego społeczeństwa? Tak czy nie.? Prościej się nie da.

Zastosowana autokorekta

~~Sprostowanie panaem niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 11:54
On pisał że w Polsce jest 30 % zwolenników Pis i pozostali. Czy to nie jest proste ?
Jak od stu odejmiesz 30 zostanie 70 ,
~~Żółtobrunatny Chmiel niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 12:02
~~Sprostowanie panaem napisał(a): On pisał że w Polsce jest 30 % zwolenników Pis i pozostali. Czy to nie jest proste ?
Jak od stu odejmiesz 30 zostanie 70 ,

Co wcale nie znaczy , że ci pozostali wszyscy są zwolennikami zbieraniny Ryżego. Jest jeszcze coś takiego jak ilość głosujących. A tu chyba 100% nie było. Ale ja po 8 klasach to mogę się mylić.
~~Ciemnofioletowy Hibiskus niezalogowany
7 stycznia 2024r. o 12:02
Teraz to już nie wiadomo, ile zostanie…
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza