~~Żółtobrunatny Chmiel napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sprostowanie panaem napisał(a): On pisał że w Polsce jest 30 % zwolenników Pis i pozostali. Czy to nie jest proste ?
Jak od stu odejmiesz 30 zostanie 70 ,
Co wcale nie znaczy , że ci pozostali wszyscy są zwolennikami zbieraniny Ryżego. Jest jeszcze coś takiego jak ilość głosujących. A tu chyba 100% nie było. Ale ja po 8 klasach to mogę się mylić.
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Żółtobrunatny Chmiel napisał(a):Ktoś napisał: Ktoś napisał: ~~Sprostowanie panaem napisał(a): On pisał że w Polsce jest 30 % zwolenników Pis i pozostali. Czy to nie jest proste ?
Jak od stu odejmiesz 30 zostanie 70 ,
Co wcale nie znaczy , że ci pozostali wszyscy są zwolennikami zbieraniny Ryżego. Jest jeszcze coś takiego jak ilość głosujących. A tu chyba 100% nie było. Ale ja po 8 klasach to mogę się mylić.
Nie znaczy ale znaczy , że nie są zwolennikami PISdzielców!
PiS najwyraźniej nie potrafi uszanować woli wyborców. No bo o czym mowa. Wybory były , wynik znamy a PiS go neguje.
~~Ołowiany Przypołudnik napisał(a): Pisowski marsz milionerów, zlodzieji, klamców, oszustów, obludników czyli pospoliych chamów.