~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Czarnawy Bratek napisał(a): znasz znaczenie tego słowa głombie? ;D
TAK. Alfonsie Putina!!
~~ napisał(a):Ktoś napisał: ~~Marchewkowa Szarotka napisał(a): PISowcy szybciutko włączcie na program 1TVP nie uwierzycie leci film .WAŁĘSA CZŁOWIEK Z NADZIEI .
No to Lucjan znany szeroko w świecie opozycjonista jest w w dziewiątym niebie.
~~Sinawa Cynia napisał(a): HAHAHAHAHAHA...
nie ośmieszaj się po raz kolejny Lucjan...
nie tak dawno ty sam pisałeś że ty nie jesteś partyjny a teraz piszesz że pojechałeś bronić partyjnej szczujni...
jako kto tam pojechałeś?....emerytowany opozycjonista? ;D
jesteś żałosny ;Lucjan ...
~~Sinawa Cynia napisał(a): HAHAHAHAHAHA...
nie tak dawno ty sam pisałeś że ty nie jesteś partyjny a teraz piszesz że pojechałeś bronić partyjnej szczujni...
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinawa Cynia napisał(a): HAHAHAHAHAHA...
Ktoś napisał: ~~Sinawa Cynia napisał(a): HAHAHAHAHAHA...
Za ilu będziesz dzisiaj pisał , pojechałem tam jak słusznie napisałeś jako opozycjonista na emeryturze , myślałem że tak zostanie , niestety zawieszam " emeryturę " wracam do pracy .
Twoja partia ma TVN i TVP , szykują atak na TVP Republika , mamy PRL bis i " Jaruzelskiego " w osobie Tuska .
Zdrowia i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku .
;D
zawieszasz emeryturę? jak się domyślam - ''wina Tuska'' ...;D
ja Lucuś o czym ty zawsze ''zapominasz'' ;D nigdy nie należałem do żadnej partii a nawet związku ...a ty zmieniałeś je zgodnie z kierunkiem wiatru...jak zwykła chorągiewa...;D
teraz będziesz wyznawcą kolejnej propagandówki zatrudniającej rachoniów i lichockie...teraz będziesz się ślinił po wypowiedziach w tej ''tv'' takich szui jak pietrzak ...;D
~~Sinawa Cynia napisał(a): zawieszasz emeryturę? jak się domyślam - ''wina Tuska'' ...;D
ja Lucuś o czym ty zawsze ''zapominasz'' ;D nigdy nie należałem do żadnej partii a nawet związku ...a ty zmieniałeś je zgodnie z kierunkiem wiatru...jak zwykła chorągiewa...;D
teraz będziesz wyznawcą kolejnej propagandówki zatrudniającej rachoniów i lichockie...teraz będziesz się ślinił po wypowiedziach w tej ''tv'' takich szui jak pietrzak ...;D
~~Sinawa Cynia napisał(a): zawieszasz emeryturę? jak się domyślam - ''wina Tuska'' ..