Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Sinawa Cynia niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 18:00
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Czarnawy Bratek napisał(a): znasz znaczenie tego słowa głombie? ;D

TAK. Alfonsie Putina!!

;D ;D ;D
ALE Z CIEBIE DUPEK...TY NAWET NIE ZDAJESZ SOBIE SPRAWY NA JAKIEGO IDI.O.TĘ SAM SIĘ TUTAJ KREUUJESZ..

zastanówmy się ...co tu jest ''siekierką '' a co ''kijkiem'' ...;D
nie jesteśmy w objęciach Putina ale jesteśmy ''sługami Ukrainy''....;D

i tu mam zasadnicze pytanie...
KTO TU ROBI ZA RAJFURA? ;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
2 stycznia 2024r. o 18:01
~~ napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Marchewkowa Szarotka napisał(a): PISowcy szybciutko włączcie na program 1TVP nie uwierzycie leci film .WAŁĘSA CZŁOWIEK Z NADZIEI .

No to Lucjan znany szeroko w świecie opozycjonista jest w w dziewiątym niebie.

Jak to pisałeś Lucjan był w pociągu , wracał z Wrocławia po proteście przeciwko bandyckiemu przejęciu a następnie likwidacji TVP , PAP , i 17 regionalnych polskich rozgłośni radiowych przez Tuska i jego TOWARZYSZY , proteście przeciwko powrotowi CENZURY rodem z PRL .
W naszej historii tylko dwa razy wyłączono sygnał TV , raz zrobił to przywódca przestępczej organizacji WRON Jaruzelski po raz drugi bandyta Tusk i jego towarzysze .

Co do Wałęsy , miałem nadzieję że za jego prezydentury zrealizuje to o co walczyli robotnicy z nim na czele , pogrzebał moje nadzieje w 1992 roku obalając miedzy innymi z Tuskiem rząd Jana Olszewskiego , doprowadził do podziału Polaków , dziś mamy tego konsekwencje , wrócił ten sam Tusk z roku 1992 zaczyna od " obalania " polskich mediów , niszczenia pluralizmu medialnego .
To my pilotem powinniśmy decydować czy wybieramy Olejnik czy Rachonia .
2 stycznia 2024r. o 18:14
HAHAHAHAHAHA...
nie ośmieszaj się po raz kolejny Lucjan...
nie tak dawno ty sam pisałeś że ty nie jesteś partyjny a teraz piszesz że pojechałeś bronić partyjnej szczujni...
jako kto tam pojechałeś?....emerytowany opozycjonista? ;D
jesteś żałosny ;Lucjan ...
14240
M21W2
2 stycznia 2024r. o 18:26
~~Sinawa Cynia napisał(a): HAHAHAHAHAHA...
nie tak dawno ty sam pisałeś że ty nie jesteś partyjny a teraz piszesz że pojechałeś bronić partyjnej szczujni...

~~Sinawa Cynia napisał(a): HAHAHAHAHAHA...

Za ilu będziesz dzisiaj pisał , pojechałem tam jak słusznie napisałeś jako opozycjonista na emeryturze , myślałem że tak zostanie , niestety zawieszam " emeryturę " wracam do pracy .
Twoja partia ma TVN i TVP , szykują atak na TVP Republika , mamy PRL bis i " Jaruzelskiego " w osobie Tuska .

Zdrowia i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku .
2 stycznia 2024r. o 18:36
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sinawa Cynia napisał(a): HAHAHAHAHAHA...

Ktoś napisał: ~~Sinawa Cynia napisał(a): HAHAHAHAHAHA...

Za ilu będziesz dzisiaj pisał , pojechałem tam jak słusznie napisałeś jako opozycjonista na emeryturze , myślałem że tak zostanie , niestety zawieszam " emeryturę " wracam do pracy .
Twoja partia ma TVN i TVP , szykują atak na TVP Republika , mamy PRL bis i " Jaruzelskiego " w osobie Tuska .

Zdrowia i Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku .

;D
zawieszasz emeryturę? jak się domyślam - ''wina Tuska'' ...;D
ja Lucuś o czym ty zawsze ''zapominasz'' ;D nigdy nie należałem do żadnej partii a nawet związku ...a ty zmieniałeś je zgodnie z kierunkiem wiatru...jak zwykła chorągiewa...;D
teraz będziesz wyznawcą kolejnej propagandówki zatrudniającej rachoniów i lichockie...teraz będziesz się ślinił po wypowiedziach w tej ''tv'' takich szui jak pietrzak ...;D
~~Klaus z KOnglomeratu niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 18:59
We wszystkich dużych miastach w Polsce trwają protesty pod regionalnymi tv,lecz tuskowa telewizja o tym milczy, ale głośno jest o Czyża córce, która jest rePOrterją wielkiego formatu, ponoć, tylko wcześniej nikt o niej nie słyszał,o dziwo
14240
M21W2
2 stycznia 2024r. o 19:02
~~Sinawa Cynia napisał(a): zawieszasz emeryturę? jak się domyślam - ''wina Tuska'' ...;D
ja Lucuś o czym ty zawsze ''zapominasz'' ;D nigdy nie należałem do żadnej partii a nawet związku ...a ty zmieniałeś je zgodnie z kierunkiem wiatru...jak zwykła chorągiewa...;D
teraz będziesz wyznawcą kolejnej propagandówki zatrudniającej rachoniów i lichockie...teraz będziesz się ślinił po wypowiedziach w tej ''tv'' takich szui jak pietrzak ...;D

Wiem , pisali tu że byłem aktywnym działaczem ZSL , Ty pisałeś że byłem w PZPR , pytałeś gdzie zakopałem legitymacje , pisałeś że byłem w partii Morawieckiego , w Solidarności Walczącej , dołuż jeszcze coś wzbogać mój życiorys .

Nie bolała ciebie wypowiedź Lisa o - znajdzie się komora dla Tuska i Kaczora , po której posypały się komentarze - do gazu .

Ja osobiście bym tego co Powiedział Pietrzak nie powiedział , nie odmawiam nikomu wyrażania swoich opinii , jak pisałeś o Bracie Jurku folkzdojcz zamiatający Niemcowi podwórko to było cacy , jak Pietrzak jak sam powiedział opowiem ostry żart o Niemcach to wielkie larum .
Nie będę dalej wymieniał znacznie gorszych wypowiedzi , Lisa nie skrytykujesz za Komory dla Dudy i Kaczora , znana mi jest Twoja Hipokryzja .

Dopisane 02.01.2024r. o godz. 19:02:

~~Sinawa Cynia napisał(a): zawieszasz emeryturę? jak się domyślam - ''wina Tuska'' ..

Tu strzał w dziesiątkę , nie zaprzeczam .
~~Czarnawa Czarnuszka niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 19:14
Im bardziej pisdzielce piszczą z wściekłości że utracili TVP tym bardziej jestem pewien że nowy rząd działa prawidłowo i skutecznie.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Media Expert zaprasza