Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

22745
oprych
2 stycznia 2024r. o 20:59
&t=195s
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Ale jaja niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 21:02
TVPO to jeszcze większe jaja niż TVPiS :)

https://dorzeczy.pl/kraj/532503/w-tvp-info-relacja-z-niemiec-dziennikarki-niemieckich-mediow.html

I dziwi
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 21:10
Bodnar już szuka paragrafu na Republikę ;)
~~Marzena niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 21:15
~~Czarnawa Czarnuszka napisał(a): Im bardziej pisdzielce piszczą z wściekłości że utracili TVP tym bardziej jestem pewien że nowy rząd działa prawidłowo i skutecznie.

,,Rząd " Tuska rzeczywiście działa,,prawidłowo". Widać to, słychać i czuć.
~~Jurek jeszcze spokojny niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 21:33
Czy Jurek zamiatał plac u Niemca? ...zapewne tak bo raczej nie jest on jego własnością ...;D

Janusz za daleko sobie pozwoliłeś , powiedz skąd masz takie wiadomości , po pierwsze wyjaśniłem ci na ławeczce , co porabiam w Niemczech , a teraz ci odpowiem oficjalnie
Jesteś łgarzem , i tchórzem , a odwiedzę ciebie na 100 % przy najbliższej wizycie w Bolesławcu i to nie są czcze słowa , i powiesz mi to prosto w oczy , nie będę tu używał słów
nieprzyzwoitych , nie próbuj sobie z tego drwić , będziesz musiał mnie poznać z tej drugiej strony .
A teraz dla wyjaśnienia Łgarz Janusz
uzyskał pełne informacje o mojej działalności
na terenie Niemiec , nie prawda jest łgarstwo
wymyślone o zamiataniu placu , oczywiście plac który wynajmuje od Niemca wraz z warsztatem nie jest moją własnością, lecz wydzierżawiony od 1989 roku , w ramach umowy najmu Niemiec właściciel jest zobowiązany o dbanie i porządek ,
Właścicielem jestem całego wyposażenia
Warsztatu samochodowego , samochodów
przeznaczonych do sprzedaży , jestem sam swoim szefem pracuje kiedy ja mam na to ochotę , Niemiec to u mnie może zarobić trochę pojechać do przeglądu , przywieźć
części do samochodów , przywieźć samochód zakupiony na aukcji , wielu kolegów z Bolesławca pracowało u mnie , więc zanim dalej zaczniesz pisać Janusz zastanów się głęboko , a jeśli nie zrozumiesz tego co do ciebie napisałem , odpowiem ci tylko jedno
nie byłem nigdy karmiony gapami .
i jednak może będziesz bardziej ty potrzebował kancelarii…
~~Izabelowa Pietruszka niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 21:37
Trzeba było w morde dac szmaciarzowi na tej ławeczce ,a nie sie jeszcze tłumaczycie przed nim.
~~Bubu niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 21:40
~~Izabelowa Pietruszka napisał(a): Trzeba było w morde dac szmaciarzowi na tej ławeczce ,a nie sie jeszcze tłumaczycie przed nim.

Chyba sobie żarty robisz Jurek 95 kilo
a Jan 45 kilo w pełnym rynsztunku
~~Jurek niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 21:52
Nie mam potrzeby się tłumaczenia , nikt za mnie życia nie przeżyje , lecz jestem z rocznika gdzie szacunek miał znaczenie , nie podzieli mnie żadna wojenka partyjna ,
a moje zdanie nie zmienię co do osób
które kłamały , kłamią i będą kłamały
a takim jest co drugi polityk , a zwłaszcza Tusk
i nie ma to nic wspólnego z poparciem PiSu
wszyscy tylko nie on , do dzisiaj nie wytłumaczył mi nikt obrotu sprawy
„ już tłumaczyłem 153 razy nigdzie się nie wybieram a zwłaszcza do Brukseli ….
jak mu tak bardzo teraz zależy na pięknej
płynącej miodem i mlekiem Polsce …
to dlaczego pokarał Polaków ośmioletnimi
rządami PiS , które tak zdewastowały Polskę
że aż zagłosowałem na PiS …
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza