Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

14240
M21W2
2 stycznia 2024r. o 19:36
~~Czarnawa Czarnuszka napisał(a): Im bardziej pisdzielce piszczą z wściekłości że utracili TVP tym bardziej jestem pewien że nowy rząd działa prawidłowo i skutecznie.

Zdjąłeś koszulkę z napisem Konstytucja ? , to dobrze ,Tusk powiedział - będziemy stosowali prawo tak jak my to rozumiemy , i stosuje bandyckie bezprawie .
Pisałem nie raz nie dwa , nowy rząd ma prawo wprowadzać zmiany w spółkach skarbu państwa . Uchwała nie ma mocy prawnej powiedział to Marszałek sejmu Hołownia , uchwała nie wzywała rządu Tuska i jego towarzyszy do bezprawnego działania .

Dopisane 02.01.2024r. o godz. 19:24:

~~Klaus z KOnglomeratu napisał(a): We wszystkich dużych miastach w Polsce trwają protesty pod regionalnymi tv,lecz tuskowa telewizja o tym milczy,

Jak mają pokazywać protesty bez zadym i wulgaryzmów .

Dopisane 02.01.2024r. o godz. 19:35:

Oto co śpiewano na Proteście we Wrocławiu .

Jak długo na Wawelu Zygmunta bije dzwon tak długo wolne media wolnością Polską są .
Niech żyje nam pluralizm do końca naszych dni .
Niech żyją Wolne Media bo my wierzymy im .
Zwycięży Orzeł biały zwycięży Polski lud .
Zwycięży Rachoń Kłeczek a nie platformy but .

Wolne media , wolne media , wolne media ..................................................................................................

Wolna Polska , wolna Polska , wolna Polska ................................................................................................

Dopisane 02.01.2024r. o godz. 19:36:

Przeciwieństwo pięciu gwiazdek i wulgaryzmów na protestach totalnej opozycji .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Złotawobrązowa Hakonechloa niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 19:39
Da Nam popalić ten wredny (czytaj Rudy) Tusk . Jak długo?
14240
M21W2
2 stycznia 2024r. o 19:53
Mam nadzieję że platformerska wrona skończy jak WRON Jaruzelskiego , zostaną uznani za organizację przestępczą .

Dopisane 02.01.2024r. o godz. 19:53:

Na dziś wystarczy , Dobranoc .
~~Pozłocisty Orlik niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 19:58
Brawo Lucjan!
~~Sinawa Cynia niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 20:03
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Sinawa Cynia napisał(a): zawieszasz emeryturę? jak się domyślam - ''wina Tuska'' ...;D
ja Lucuś o czym ty zawsze ''zapominasz'' ;D nigdy nie należałem do żadnej partii a nawet związku ...a ty zmieniałeś je zgodnie z kierunkiem wiatru...jak zwykła chorągiewa...;D
teraz będziesz wyznawcą kolejnej propagandówki zatrudniającej rachoniów i lichockie...teraz będziesz się ślinił po wypowiedziach w tej ''tv'' takich szui jak pietrzak ...;D

Wiem , pisali tu że byłem aktywnym działaczem ZSL , Ty pisałeś że byłem w PZPR , pytałeś gdzie zakopałem legitymacje , pisałeś że byłem w partii Morawieckiego , w Solidarności Walczącej , dołuż jeszcze coś wzbogać mój życiorys .

Nie bolała ciebie wypowiedź Lisa o - znajdzie się komora dla Tuska i Kaczora , po której posypały się komentarze - do gazu .

Ja osobiście bym tego co Powiedział Pietrzak nie powiedział , nie odmawiam nikomu wyrażania swoich opinii , jak pisałeś o Bracie Jurku folkzdojcz zamiatający Niemcowi podwórko to było cacy , jak Pietrzak jak sam powiedział opowiem ostry żart o Niemcach to wielkie larum .
Nie będę dalej wymieniał znacznie gorszych wypowiedzi , Lisa nie skrytykujesz za Komory dla Dudy i Kaczora , znana mi jest Twoja Hipokryzja .
Dopisane 02.01.2024r. o godz. 19:02:
Ktoś napisał: ~~Sinawa Cynia napisał(a): zawieszasz emeryturę? jak się domyślam - ''wina Tuska'' ..

Tu strzał w dziesiątkę , nie zaprzeczam .

jak nic nie muszę Lucuś...
ale ty raczej powinieneś...popracować nad ortografią ...bo to twoje ''dołuż'' (sic!) kiepsko wygląda...
ja nie stwierdzałem Lucuś faktu tylko tak jak ty wcześniej -przedstawiłem swoją opinię ...;D
boli cię że ktoś tam pisał o twojej przynależności do ZSL ale nie widzisz przeszkód by pisać o tym że ktoś wg. ciebie był ''komuchem''
Czy Jurek zamiatał plac u Niemca? ...zapewne tak bo raczej nie jest on jego własnością ...;D
a twój życiorys?...a co on mnie może obchodzić?...sam go tu wielokrotnie przedstawiałeś ...
a co do tego starego satyra pietrzaka...uważasz że to był żart? ....a braun ?...może on też ''żartował'' ...
a kamiński z gestem Kozakiewicza''? ...to też był ''żart''?
~~Sinawa Cynia niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 20:08
M21W2 napisał(a):
Ktoś napisał: :
Ktoś napisał: ~~Sinawa Cynia napisał(a): zawieszasz emeryturę? jak się domyślam - ''wina Tuska'' ..

Tu strzał w dziesiątkę , nie zaprzeczam .

zapomniałem o tym...
a co to takiego zrobił Tusk że teraz ''zawieszasz emeryturę'' i wracasz do pracy?
zabrał ci 500+ ....;D
podwyższył ZUS?....;D
a może podwyższył ceny w Azotach na pestycydy którymi''podlewasz'' tą swoją strawberry fields...;D
~~Adam niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 20:17
Jestmoderacja prawdy . Brawo.

Zastosowana autokorekta

~~Granatowoczarny Szafirek niezalogowany
2 stycznia 2024r. o 20:19
najgorsze jest to jak stare repy chcą młodym urządzać życie
siedzieć w domu i wnuczęta NIAŃCZYĆ
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
REKLAMA Manilift zaprasza