~~Czarnawa Czarnuszka napisał(a): Im bardziej pisdzielce piszczą z wściekłości że utracili TVP tym bardziej jestem pewien że nowy rząd działa prawidłowo i skutecznie.
~~Klaus z KOnglomeratu napisał(a): We wszystkich dużych miastach w Polsce trwają protesty pod regionalnymi tv,lecz tuskowa telewizja o tym milczy,
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: ~~Sinawa Cynia napisał(a): zawieszasz emeryturę? jak się domyślam - ''wina Tuska'' ...;D
ja Lucuś o czym ty zawsze ''zapominasz'' ;D nigdy nie należałem do żadnej partii a nawet związku ...a ty zmieniałeś je zgodnie z kierunkiem wiatru...jak zwykła chorągiewa...;D
teraz będziesz wyznawcą kolejnej propagandówki zatrudniającej rachoniów i lichockie...teraz będziesz się ślinił po wypowiedziach w tej ''tv'' takich szui jak pietrzak ...;D
Wiem , pisali tu że byłem aktywnym działaczem ZSL , Ty pisałeś że byłem w PZPR , pytałeś gdzie zakopałem legitymacje , pisałeś że byłem w partii Morawieckiego , w Solidarności Walczącej , dołuż jeszcze coś wzbogać mój życiorys .
Nie bolała ciebie wypowiedź Lisa o - znajdzie się komora dla Tuska i Kaczora , po której posypały się komentarze - do gazu .
Ja osobiście bym tego co Powiedział Pietrzak nie powiedział , nie odmawiam nikomu wyrażania swoich opinii , jak pisałeś o Bracie Jurku folkzdojcz zamiatający Niemcowi podwórko to było cacy , jak Pietrzak jak sam powiedział opowiem ostry żart o Niemcach to wielkie larum .
Nie będę dalej wymieniał znacznie gorszych wypowiedzi , Lisa nie skrytykujesz za Komory dla Dudy i Kaczora , znana mi jest Twoja Hipokryzja .
Dopisane 02.01.2024r. o godz. 19:02:Ktoś napisał: ~~Sinawa Cynia napisał(a): zawieszasz emeryturę? jak się domyślam - ''wina Tuska'' ..
Tu strzał w dziesiątkę , nie zaprzeczam .
jak nic nie muszę Lucuś...
ale ty raczej powinieneś...popracować nad ortografią ...bo to twoje ''dołuż'' (sic!) kiepsko wygląda...
ja nie stwierdzałem Lucuś faktu tylko tak jak ty wcześniej -przedstawiłem swoją opinię ...;D
boli cię że ktoś tam pisał o twojej przynależności do ZSL ale nie widzisz przeszkód by pisać o tym że ktoś wg. ciebie był ''komuchem''
Czy Jurek zamiatał plac u Niemca? ...zapewne tak bo raczej nie jest on jego własnością ...;D
a twój życiorys?...a co on mnie może obchodzić?...sam go tu wielokrotnie przedstawiałeś ...
a co do tego starego satyra pietrzaka...uważasz że to był żart? ....a braun ?...może on też ''żartował'' ...
a kamiński z gestem Kozakiewicza''? ...to też był ''żart''?
M21W2 napisał(a):Ktoś napisał: :Ktoś napisał: ~~Sinawa Cynia napisał(a): zawieszasz emeryturę? jak się domyślam - ''wina Tuska'' ..
Tu strzał w dziesiątkę , nie zaprzeczam .
zapomniałem o tym...
a co to takiego zrobił Tusk że teraz ''zawieszasz emeryturę'' i wracasz do pracy?
zabrał ci 500+ ....;D
podwyższył ZUS?....;D
a może podwyższył ceny w Azotach na pestycydy którymi''podlewasz'' tą swoją strawberry fields...;D
Zastosowana autokorekta