Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Trudno nadążyć niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 20:22
Telewizja Publiczna teraz faktycznie niczyja
bo prawie nikt tego nie ogląda
- "...od 29 grudnia ub.r. do 1 stycznia br. TVP Info śledziło średnio 68,1 tys. widzów w ujęciu całodobowym, co przełożyło się na 0,96 proc. udziału w rynku telewizyjnym"
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
14240
M21W2
3 stycznia 2024r. o 20:24
~~Przegorzan pstry napisał(a): Tak to jest z Luckiem kiedy dopada go bezsilność z braku argumentacji. Wtedy wychodzi z niego ciocia .

Ciocia plotkara zapomniałeś dodać , tak określam tych co plotkują na mój temat .
Takie ciocie - plocie , a może klocia .

~~Trudno nadążyć niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 20:24
Za to Republika w górę
https://businessinsider.com.pl/media/tvp-info-z-poteznym-spadkiem-ogladalnosci-zyskala-tv-republika-ranking/sg5yz9h
14240
M21W2
3 stycznia 2024r. o 20:29
PanM napisał(a): Lucjanie , jak Ty to wymyśliłeś aby 30,5 miliona Polaków godziło się utrzymywać Twoją telewizję publiczną t

Jakbyś napisał na PiS- owską telewizję publiczną przyznałbym Ci rację , jak bredzisz o mojej telewizji , mogę napisać tylko
- żal mi Ciebie , nie wiem co Ci dolega że cały czas bredzisz o mnie .
~~Brawo TVN niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 20:32
~~Trudno nadążyć napisał(a): Telewizja Publiczna teraz faktycznie niczyja
bo prawie nikt tego nie ogląda
- "...od 29 grudnia ub.r. do 1 stycznia br. TVP Info śledziło średnio 68,1 tys. widzów w ujęciu całodobowym, co przełożyło się na 0,96 proc. udziału w rynku telewizyjnym"

Ranking stacji newsowych w okresie 29 grudnia ur. — 1 stycznia .

TVN24 (5,23 proc.)
TV Republika (2,41 proc.)
Polsat News (2,04 proc.)
Wydarzenia24 (1,04 proc.)
TVP Info (0,96 proc.)

~~Brawo TVN niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 20:33
~~Trudno nadążyć napisał(a): Za to Republika w górę
https://businessinsider.com.pl/media/tvp-info-z-poteznym-spadkiem-ogladalnosci-zyskala-tv-republika-ranking/sg5yz9h

Oto ranking stacji newsowych w okresie 29 grudnia ur. — 1 stycznia .

TVN24 (5,23 proc.)
TV Republika (2,41 proc.)
Polsat News (2,04 proc.)
Wydarzenia24 (1,04 proc.)
TVP Info (0,96 proc.)
~~Ciemnoszara Szachownica niezalogowany
3 stycznia 2024r. o 20:36
A co tam słychać u Tomasza Doktora , bo coś w Szczecinie rozhulała się prokuratura
14240
M21W2
3 stycznia 2024r. o 20:40
~~Do wizowskiego wyzwoliciela napisał(a): Te związkowiec lub plantator , teraz 11 jedziesz do Warszawy drzeć pape aby telewizornia była tylko dla ciebie ? A my co , wolną Europe słuchać ?

Naszym głównym hasłem jest - WOLNE MEDIA - WOLNE MEDIA - WOLNE MEDIA - WOLNA POLSKA - WOLNA POLSKA - WOLNA POLSKA .
TOBIE nie przeszkadzało wrzeszczenie " osiem gwiazdek " i inne wulgaryzmu , ja Ciebie rozumiem , Ty mnie na pewno nie zrozumiesz nie będę tłumaczył znaczenia naszych haseł .

Dopisane 03.01.2024r. o godz. 20:38:

PanM napisał(a): Daj przykład bandyctwa proszę

Opisałem bandyckie przejmowanie polskich mediów , nie czytałeś , cofnij kilka stron i przeczytaj .

Dopisane 03.01.2024r. o godz. 20:40:

~~Złocisty cyklamen napisał(a): Znawca notabli komunistycznych się nagle objawił. A Czabański? To nie komunistyczny notabl upadłego ścierwomedia? Tego którego teraz ty solidaruchu chcesz bronić w protestach?

Chcę praworządnej Polski pod kierownictwem solidarucha Donalda Tuska .
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Media Expert zaprasza