Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~M21W2 niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 5:25
Sekretarz Komitetu Centralnego PZPR Marek Król w zeszłym roku wystąpił w 206 wydaniach Wiadomości TVPiS. To całkiem sporo... jak na stację, która ciągle krzyczała "precz z komuną"

&ab_channel=KUPRAWDZIE

11 stycznia jadę do Warszawy .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Przekrwiony Żywotnikowiec niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 10:49
jedź i pozdrów swojego towarzysza piotrowicza...;D
~~Polak niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 11:02
Nie będzie mi niemiec mówił co mam oglądać a co nie.
~~Marchewkowa Szarotka niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 11:38
~~Polak napisał(a): Nie będzie mi niemiec mówił co mam oglądać a co nie.

To Jurek ci tak mówi
11445
PanM
4 stycznia 2024r. o 14:17
~~Wrzosowa Frezja napisał(a):
Ktoś napisał: PanM napisał(a): Założyłem ten wątek w jakimś celu.
Idzie nieźle.
TV Republika tracie dzisiaj dużych reklamodawców takich jak IKEA oraz M-BANK.
Prywatni darczyńcy szybciej jak później się zorientują tak jak ci którzy wpłacali Rydzykowi na ratowanie stoczni.
Stoczni nie ma Rydzyk tłuste kocisko.
Republice taki los nie grozi. Skończy raczej jak " GOŚĆ NIEDZIELNY" .

‐-------------, cieszysz się że stoczni nie ma??? Stary komuch jesteś!! To tyle,

****************************************************************************************************************************
Wręcz przeciwnie. To skandal że do upadku kolebki wolności okresu transformacji ustrojowej przyczynili się ci którzy mieli obowiązek jej bronić.
NSZZ " Niezdarność " przekształcona w AWS zrzuciła ratowanie stoczni w łapy rydzykowej fundacji.
Co do TV Republika to jej istnienie ma ścisły związek z finansami pompowanymi do niej przez spółki skarbu państwa za czasów rządów PiS.
Koniec pompowania publicznej kroplówki zakończy się samoistną agonią TV Republika.

" Tyle państwa w państwie ile to minimalnie niezbędne i tyle swobody obywatelskiej ile to maksymalnie możliwe " Konstytucja Rzeczypospolitej Czym gorsze prawo tym więcej urzędników i odwrotnie
~~Morska Tibuchina niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 14:30
Sąd Najwyższy odrzucił postanowienie rotacyjnego kleryka w sprawie pozbawienia immunitetu poselskiego Wąsika.
~~Przekrwiony Żywotnikowiec niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 14:56
tak...to bardzo ciekawe że ci co to kiedyś obnosili na swoich sztandarach hasła o solidarności sprzedali jej ideały by własne dupy tuczyć na majątku narodowym a dobro obywateli , tych dzięki którym sami dorwali się do władzy mieć w dupie...
dlatego skończyli jak skończyli i tylko niedobitki z nich zostały...
teraz kiedy skończyły im się wszelkie przywileje a ostatnie ''kupony'' zostały rozdane słychać wycie...ZNAKOMICIE...;D

jak piękny to był obrazek kiedy Wałęsa będący na balkonie sejmowym zbierał brawa i wzruszony świętował także swoje zwycięstwo...
można mieć zastrzeżenia mniejsze lub większe co do samego Lecha ale to jego noszono na rękach a nie jakiegoś kaczafiego...;D
przeżyłem ''komunę'' ...przeżyłem nierządy awuesiaków ...przeżyłem neokomunę piSSdzielską i teraz w wolnej od piSSdzielców Polsce lżej mi się oddycha...

a piSS we worze i już mu nic nie pomoże...;D
~~Brązowopłowy Słonecznik niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 14:58
PanM napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wrzosowa Frezja napisał(a):
Ktoś napisał: Ktoś napisał: PanM napisał(a): Założyłem ten wątek w jakimś celu.
Idzie nieźle.
TV Republika tracie dzisiaj dużych reklamodawców takich jak IKEA oraz M-BANK.
Prywatni darczyńcy szybciej jak później się zorientują tak jak ci którzy wpłacali Rydzykowi na ratowanie stoczni.
Stoczni nie ma Rydzyk tłuste kocisko.
Republice taki los nie grozi. Skończy raczej jak " GOŚĆ NIEDZIELNY" .

‐-------------, cieszysz się że stoczni nie ma??? Stary komuch jesteś!! To tyle,
****************************************************************************************************************************
Wręcz przeciwnie. To skandal że do upadku kolebki wolności okresu transformacji ustrojowej przyczynili się ci którzy mieli obowiązek jej bronić.
NSZZ " Niezdarność " przekształcona w AWS zrzuciła ratowanie stoczni w łapy rydzykowej fundacji.
Co do TV Republika to jej istnienie ma ścisły związek z finansami pompowanymi do niej przez spółki skarbu państwa za czasów rządów PiS.
Koniec pompowania publicznej kroplówki zakończy się samoistną agonią TV Republika.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- stary pustak jesteś, tak dla przypomnienia : Polska za rządów PIS była najbardziej rozwijającym się państwem europejskim sprawdź opinie agencji ratingowych oraz Anglia, dlatego że opuściła euro kołchoz i sami decydują o swoim prawie / dzisiaj ogłosili zmianę w prawie imigracyjnym bez dyktatu urzędników unijnych, można !! z Twoich komentarzy jasno wnika że jesteś zwolennikiem Platformy to na dzień dobry inf: Bielska fabryka Fiata do likwidacji. Prawie pół tysiąca osób straci pracę publikacja 2024-01-03 19:45
Informację o postawieniu spółki FCA Powertrain w stan likwidacji przekazano w środę związkom zawodowym – podał na swojej stronie internetowej działający w tej firmie związek zawodowy Metalowcy. Zwolnienia grupowe obejmą całą załogę i potrwają do grudnia br. druga inf: sztandarowy projekt Tuska szlak trafił : Ministerstwo pokazało wyliczenia, koszt dramatycznie wysoki. 4 stycznia 2024, 10:33. Są oficjalne szacunki Ministerstwa Finansów dotyczące podwyższenia kwoty wolnej od podatku w PIT z obecnych 30 tys. zł do 60 tys. zł. Koszt dla budżetu państwa byłby większy, niż szacowali eksperci aż o 10 mld zł.4 godziny temu , Panie M, znawco od wszystkiego żałosne jest to co wypisujesz ale cóż, starość ma to do siebie że wielu dziecinnieje ,
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Manilift zaprasza
REKLAMA Zapraszamy