Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

Publiczna TVP

~~Złotawy Cis niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 15:24
~~Morska Tibuchina napisał(a): Sąd Najwyższy odrzucił postanowienie rotacyjnego kleryka w sprawie pozbawienia immunitetu poselskiego Wąsika.

Wiesz że dzwonią , matka już wróciła z roboty. ?
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~normalny i przyzwoity jak Tusk niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 15:31
Tomasz G. działał zgodnie z prawem,
tak jak my je rozumiemy ;)
~~Antyfolks niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 16:40
Oddawać stare tvpinfo, nie będzie mnie niemiec mówił co JA Polak mam oglądać w Polsce, do Q nędzy
~~Marchewkowa Szarotka niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 17:00
~~Antyfolks napisał(a): Oddawać stare tvpinfo, nie będzie mnie niemiec mówił co JA Polak mam oglądać w Polsce, do Q nędzy

Mocno PIS wyprał ci tą pustą mózgownicę!
~~Czarnawa Czarnuszka niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 17:00
~~Antyfolks napisał(a): Oddawać stare tvpinfo, nie będzie mnie niemiec mówił co JA Polak mam oglądać w Polsce, do Q nędzy

Masz kanałów tv do cholery, oglądaj co chcesz a jak chcesz mieć swoje tv info to sobie takie załóż i oglądaj.
~~Wyborca PO niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 17:39
Miało nie być takich pytań i już prawie się udało a tu nagle znowu są pytania no to coś się chyba nie udało.
~~Don-Bum niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 17:48
~~Wyborca PO napisał(a): Miało nie być takich pytań i już prawie się udało a tu nagle znowu są pytania no to coś się chyba nie udało.

Jak ty sobie w życiu poradzisz to ja nie wiem ? A nie daj Boże jakieś dzieci .Masakra.
~~Wyborca PO niezalogowany
4 stycznia 2024r. o 17:50
~~Don-Bum napisał(a):
Ktoś napisał: ~~Wyborca PO napisał(a): Miało nie być takich pytań i już prawie się udało a tu nagle znowu są pytania no to coś się chyba nie udało.

Jak ty sobie w życiu poradzisz to ja nie wiem ? A nie daj Boże jakieś dzieci .Masakra.

Ale słuchaj magiku miały być takie czarowniku pytanie czy nie? No nie......a są? No są czarnokomiku.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Metrohouse zaprasza